GLADIATOR


Gladiator és la pel·lícula basada en l'Imperi romà que més èxit va tenir després del clàssic Ben-Hur. El film va ser estrenat al 2000 i va ser dirigida per Rodley Scott.

ARGUMENT:
La història té lloc a la Roma Imperial, on l'emperador Marc Aureli li ofereix el tro al seu íntim amic Màxim. Prefereix oferir-li el tro a ell abans que al seu fill Còmode, amb el qual discrepen de moltes coses i no el veu preparat per a governar. Aquest es posa gelós i per a impedir-ho assassina al seu propi pare i així ell quedar-se amb tot el poder. Com a venjança, Còmode mana matar-lo a ell, qui aconsegueix escapar, i a la seva família, la qual no té la mateixa sort.


Marc Aureli i Màxim, després de la batalla
Màxim passa a ser un esclau de Pròxim, un comerciant el qual fa que lluiti com a gladiador a Roma. A mesura que comença a lluitar guanya popularitat, resulta ser un lluitador excepcional. El que no sap ningú és que el seu objectiu és arribar a que Còmode es pregunti qui és, i així poder matar-lo. 

Màxim en ple combat
Quan finalment Còmode descobreix qui és, decideix enfrontar-se en combat amb Màxim al Colisseu de Roma. És una lluita molt intensa, però finalment Màxim aconsegueix guanyar-lo, tot i que ell cau darrera seu a causa de la punyalada rebuda durant la lluita. 

Màxim matant Còmode
Batalla final de Màxim lluitant contra Còmode:


Maria González
1r Batx

Comentaris

Unknown ha dit…
Mariaa! M'ha encantat aquesta entrada! No he vist mai la pel·lícula però has fet que em vinguessin ganes de veure-la. Trobo que és una història realment interessant.
Unknown ha dit…
Molt bona entrada! He vist la película i em va agradar molt, la recomano a qui no l'hagi vist encara.
He vist la pel·lícula un o dos cops, la veritat és que és bona però amb finalitat comercial, he parlat molt d'aquesta pel·lícula amb altra gent que l'ha vista, i a tothom li ha agradat molt. A mi personalment no m'agrada que l'única temàtica d'aquesta pel·lícula sigui tan desagradable, és a dir posar a una persona dins una plaça per veure com mata a un altre, sé que és algun dels jocs i coses que feien abans, però segueix sense agradar-me.
Alba Le Riera ha dit…
En aquesta pel·lícula es pot veure el més dur que tenia la mitologia, ja que es centren molt més en les batalles que tenien i en la forma que es mataven entra si que altres aspectes més importants.
Bona feina!

Entrades populars d'aquest blog

LA SOCIETAT ROMANA

LES CIUTATS ROMANES

LES CASES ROMANES