10 de març del 2012

ANUNCI AMB REMINISCÈNCIES CLÀSSIQUES

Mireu l'anunci i intenteu reconèixer el lloc on s'ha enregistrat, segur que ho descobriu de seguida!!  

Podeu explicar si hi ha cap relació entre el que s'hi anuncia i l'emplaçament de l'spot?




27 comentaris:

Sonia Gamez ha dit...

crec que l'anunci s'ha fet al mateix lloc on es va grabar una de les escenes de la pel·licula de gladiator , bona observació!

Yasmina Mesa ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Omaima Knidil ha dit...

Jo crec que l'anunci està gravat el mateix lloc on van gravar una escena de la pel·lícula de Gladiator.

Carla Moreno Corral ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Bernat Enrich ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Anna Marquès ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Yasmina Mesa ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Anna Marquès ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Yasmina Mesa ha dit...

Montse! jo penso que és l'amfiteatre de Tarragona, pot ser? El que passa, que no aconsegueixo relacionar-lo amb la colònia... es fa estrany!!

Carla Moreno Corral ha dit...

L'amfiteatre es el de Tarragona creec.
Jo creec que intenta ensenya com si estigues entranan o lluitan amb unaltra persona pero la ralació no la se exactament.

Carla Moreno Saez ha dit...

Sí també crec que es a l'amfiteatre de Tarragona,la relació entre la colònia i el lloc no el se pro crec que podia ser una mica, que com si estigues preparant una lluita.

Fatima El Attar ha dit...

He trobat unes imatges de l'anfiteatre de tarragona!! Si voleu hos passo el link perquè el pogueu veure!! Jo penso que es el mateix que el que surt al video!
Agui teniu el link:
https://www.google.es/search?hl=ca&gbv=2&tbm=isch&sa=1&q=Amfiteatre+tarragona&oq=Amfiteatre+tarragona&aq=f&aqi=&aql=&gs_sm

Anna Gómez ha dit...

He buscat per internet amfiteatre i m'ha sortit una foto d'aquesta colònia i aquest noi i deia que aquest anunci ha estat rodat a l'amfiteatre de Tarragona. Jo crec que aquest anunci es relaciona en que el noi està entrenant i estirant per lluitar.

Bernat Enrich ha dit...

Aquest anunci es va gravar a el amfiteatre mes prop del nostre centre , es a dir el amfiteatre de Tarragona.

Jo crec que la relació , es que l'actor que fa el paper de gladiador es un home molt robust que representa el símbol de masculinitat, i els homes creuen que posant-se aquella colònia seran mes masculins.

Cristina Sandoval ha dit...

Jo no en se molt d'ubicar llocs però estic d'acord amb la Yasmina que es a Tarragona. La relació entre el nom de la colònia i el video pot ser que tingués relació amb les lluites de gladiadors o amb els jocs olimpics crec.

Josep Garcia ha dit...

Aquest anunci de “Dolce & Gabbana” esta rodat a l’amfiteatre romà de Tarragona, crec que aquest anunci vol promoure l’esport com un repte personal a superar.

Anna Marquès ha dit...

jo crec que es el de tarragona ja que comparant les imatges amb el anfiteatre que sortia a l'anunci i tenien una gran assemblança, per aixo he deduit que era el de tarragona, en relacio amb la pregunta jo crec que es un homa que s'esta fant beure que lliuta amb una altre persona tot i que no hi ha ningu mes al anfiteatre!
bona entrada!

Andrea Lázaro ha dit...

Crec que aquest anunci esta gravat en el amfiteatre de Tarragona, per què a les imatges de google sortien fotos del mateix amfiteatre i el noi aquest.
En relació de la colònia, crec que amb aquesta colònia, es beu mes fort i mes digne per lluitar.

Roger Butiña ha dit...

jo diria que es lanfiteatre de tarragona jo e anat a la pagina oficial i diuen que la colonia esta per per el que fan deport i abans a roma lluitaben.

Yasmina Ketami ha dit...

Monnnnnnnnntseeeeeeeeeeeeeeeee quin monument! Es troba a l'anfiteatre de Tarragona i soposu que ho roden allà es perquè el noi fa formes de esport que es feien allà al Coliseu!
Molt BONA ENTRADA MONTSE! si en trobem de anuncis així ja els penjarem!:D

Anna Solà ha dit...

Jo he anat a l'amfiteatre de Tarragona... I és igual que aquest!
Crec que han decidit anunciar aquesta colònia de Dolce & Gabanna sport en aquest emplaçament ja que la volen relacionar amb les lluites de gladiadors i els jocs olímpics que es realitzaven en aquests llocs.
És un anunci molt bonic, i el noi que hi surt també!
Bona entrada!

Cuquitus24 ha dit...

Només aportant una mica més d'informació curiosa, considero que el significat que pot tenir l'amfiteatre i el "cachitas" està relacionat amb la marca del perfum DG the one. El que destaca és aquest the One, ja que en els combats de gladiadors només en podia quedar un, el més fort, el millor. Per tant aquest the one serà el més fort de tots els mortals del camp de batalla. El perfum del campió, el del nùmero 1.

Juhy Javier Dominguez ha dit...

Doncs mirant el lloc aixì on ha sigut grabat no he pogut relacionar-ho, però ara he buscat imatges i ja sé quien lloc és. Penso que si han fet l'anunci a l'amfiteatre amb aquest home i anunciant el perfum suposo que si que té alguna cosa a veure, potser amb aquest anuci ens està dient que com a l'antiga roma només quedava el més fort, doncs suposo que amb el lloc escollit i els cos del noi ens vol dir això mateix.

Artur Bossy ha dit...

Aquest és l'amfiteatre de Tarragona! El que fa el xicot de l'espot suposo que són totes les activitats esportives que s'hi realitzaven dintre! Molt bona entrada Montse :)!

Aina ha dit...

Pot ser que sigui l'amfiteatre de Tarraganoa. Anuncia un perfum d'esport on els gladiadors lluitaven i feien esport, de manera que hi ha una relació. Per cert Montse, gràcies per posar aquest vídeo sempre que es veu t'alegra el dia!

Mireia Cutura ha dit...

Opino el mateix que els meus companys, és l'Amfiteatre de Tarraco on es va grabar l'esport. I la relació seria el fet que a l'amfiteatre és on hi havia lluites de gladiadors i on es feia esport, i per aquest motiu anuncien un perfum d'esport en un lloc com aquest.
Ostres Montse em recordes al Joan Antoni que en el seu cas troba obres d'art a tot arreu( pel·lícules, sèries, etc.) i en el teu cas amb característiques de l'Antiga Roma! Quina gràcia no me n'havia adonat abans :)

Laia Fernández ha dit...

Cada vegada que vaig pel carrer i veig publicitat d'aquest anunci recordo el bloc. Té possibilitats de ser el de Tarragona ja que es veu una mica el mar!

ASTRONOMIA A LA ROMANA

Les influències de la mitologia clàssica es poden trobar en molts àmbits de la nostra societat, fins i tot en la ciència. En una de les bran...

Popular Posts