22 de novembre del 2010

LA COMPANYIA LONELY PLANET OFEREIX UNA VISITA A ROMA SENSE MOURE'T DEL SOFÀ AMB "ROMA ITINERARIS"

L'editorial "Comanyia Lonely Planet" ha posat a la venda un llibre on podrem conèixer Roma com si estiguéssim a la mateixa ciutat i tot això sense moure'ns de casa. El persantge llegendari de còmics Alix, acompanyarà els lectors d'aquest llibre a visitar Roma. Aquest retrocedirà en el temps dels antics romans i visitarà també els nous monuments que actualment hi ha a la ciutat, tenint en compte també la visita a la ciutat durant l'Edat Mitjana i al Barroc.


Portada llibre Roma Itineraris

La finalitat que té aquest llibre és conèixer la història de Roma mostrant-nos escenes com les reconstruccions de temples emblamàtics fins a escenes de la vida quotidiana de Roma.
Gràcies a les il·lustracions farà més fàcil al lector tenir un bon coneixement de com era abans la ciutat i com ha canviat fins als nostres temps.

Al llibre també ens explica curiositats com els barris que hi ha a la ciutat, fins i tot els detalls més concrets com carrers coneguts i alguna altra anècdota interessant de la ciutat de Roma.

El llibre el podem trobar a les llibreries per un preu totalment assequible per tots els públics, concretament uns 15,00 €.

A continuació us poso un vídeo on podreu visitar la Roma antiga i l'actual:

Roma Antiga:





Roma Actual:





Judith Vázquez
1r Batx

3 comentaris:

Aina ha dit...

Crec que és una manera interessant de fer que coneixem Roma amb un llibre i un personatge de comic. Encara que m'agradaria molt més anar-hi jo mateixa i poder veure tota la ciutat amb els meus propis ulls. Bona feina Judit!

abigail ha dit...

És interessant això ara és podrà conéixer més Roma :)
Trobo interessant el tema de les reconstruccions dels temples emblamàtics i les escenes de la vida quotidiana.
molt bé Judith :)

Unknown ha dit...

Està molt bé trobar ajudes d'aquest tipus i tan interessant per a poder descobrir i aprofundir més en l'antiga Roma, i en tota la història.

ASTRONOMIA A LA ROMANA

Les influències de la mitologia clàssica es poden trobar en molts àmbits de la nostra societat, fins i tot en la ciència. En una de les bran...

Popular Posts