EL COLISSEU OBRE LES PORTES AL PÚBLIC PER VEURE ELS CALABOSSOS DELS GLADIADORS

Aquest divendres, quan m'he llevat per venir al col·legi i he mirat les notícies de Antena 3 he vist que el colisseu romà obria les portes al públic per veure els calabossos dels gladiadors.



Es tracta d'una zona superior de l'antic monument que haviaa estat tancat des de la dècada de 1970 també serà accessible per els visitants oferirà una visió més antiga del fòrum de Roma, va dir el dijous un funcionari d'alt rang del ministeri de cultura d'Itàlia.


Colisseu

Aqui us deixo un vídeo de la televisió mexicana que explica el obriment de els calabossos a partir d'aquest moment per tots els turistes.



Artur Bossy
1r Batx

Comentaris

Andrea Padilla ha dit…
Moltes gràcies! Segur que és molt interessant poder veure l'interior del colisseu, les parts més interessants, i on es vivien gran tensions abans de sortir a lluitar.
Aina ha dit…
Cada dia hem venen més ganes d'anar a visitar el Colisseu. Crec que està molt bé que hagin obert una altra part del Colisseu al públic. Bona feina Artur!
Pol ha dit…
Quina sort els que han visitat al Colisseu, sembla molt macu i interessant, bona feina Artur!
Anahi ha dit…
A mi m'encantaria poder visitar aquests calabossos¡¡¡ Segur que estèn plens de esperits d'aquests gladiadors.... jaja, és broma però sí que hi podriem organitzar una sortideta...
Bona feina¡¡
Ester ha dit…
Artur! moltes gàcies, trobo molt interessant aquesta entrada i m'agradria anar-hi per poder-ho visitar!

Bona feina!
Judith ha dit…
Quina coincidencia jo també vaig veure aquesta mateixa notícia a Antena 3 i em va semblar molt interessant publicar-la.
De totes maneres trobo molt interresant aquesta iniciativa de poder visitar una mica més el Colisseu Romà i saber una mica més sobre aquest monument més important.
Mireia Cutura ha dit…
M'agrada que es faci això, ja que així podem aprofindir més en els coneixements romans i no seria mala idea visitar Roma i de pas passar-nos pels calabossos del colisseu!
abigail ha dit…
Aquesta entrada està molt bé, justament jo l'anava a fer una entrada. I em sembla molt inresant que obrin les portes, ja que fa molt de temps que no ho feien, i ningú sabia el que hi havia, ara tothom podrà contemplar el que hi ha allà abaix.
Nerea ha dit…
Doncs si que és interessant que es tot això, estar-hi allà dintre potser dona una mica d'impressió per tot el qui sàpiga qui i havia allà.
Molt bona entrada

Entrades populars d'aquest blog

LA SOCIETAT ROMANA

LES CIUTATS ROMANES

LES CASES ROMANES