20 de desembre del 2009

OLYMPUS

Olympus, es tracta d' una companyia japonesa especialitzada en òptica i imatge.



Des de l'olimp ens vénen les càmeres


Olympus va ser fundada en 1919, i la seva seu social es troba a Tòquio, Japó.



Com a curiositat, segons un estudi de fotografia digital diu, Olympus és una de les cinc principals marques de càmeres digitals de tot el món.


Ara bé, quina relació creieu que hi ha amb les clàssiques? Creieu que gràcies a la relació amb les clàssiques augmenta el nombre de vendes del producte?

Jonatan Martínez
1r batx

25 comentaris:

Nil ha dit...

Hola!
L'Olimp és on vivien, segons la mitologia, els déus grecs, els que són superiors als humans. Em sembla que li han posat aquest nom a la càmera perquè vol fer creure als compradors que la càmera és superior a les altres.
No crec que gràcies aquest nom el producte augmenti les seves vendes perquè poca gent deu conèixer aquesta relació amb la mitologia.
Adéu!

Aina ha dit...

L'Olimp era on vivien els deus segons la mitologia i era un lloc molt superior als altres. Crec que intenten dir que aquesta marca de camera és molt millor que les altres. No crec que els hi ajudi a vindre més aquest nom.

Ave!

Elena ha dit...

Hola!
La mitologia d'aquest producte representa la superioritat, ja que els déus creien que eren superiors a tothom i han posat aquest nom a la càmara per representar superioritat, ja que consideren que aquesta marca és superior a les altres.
Un petó

Јυδιт* ha dit...

Boon diia!

Olympus és olimpia, on van contruïr un estadi, un temple en honor a Zeus.
I la relació que hi ha amb les clàssiques és que en aquest estadi celebraven cada 4 anys les olimpíades clàssiques. Ara, avui en dia, segueixen celebren els jocs olímpics cada 4 anys. És una tradició ja. I perquè tingui aquest nom no siginfica res, no augmentara el nombre de vendes perquè és digui Olympus.

mireia ha dit...

Penso que la relació del nom amb les clàssiques no fa que es venguin més productes d'aquesta marca. Penso que la gent sap que és una de les millors marques que hi ha i simplement es compren la càmara.

Maria ha dit...

Hola!
Diria que com a l'Olimp hi havien els éssers superiors a tots els altres, aquesta marca de càmeres fotogràfiques també ho vol fer entendre.
No crec que la gent compri càmeras Olympus per la relació que té amb les clàssiques, ja que jo tinc una càmera d'aquesta marca i la veritat és que no la vaig comprar per el nom, perquè ni m'ho havia parat a pensar i crec que com jo molta gent.

abigail ha dit...

Hola :)

Eii! io tinc una camara d'aquesta :P no tenia ni idea que estava en una de les cinc principals camares de les marques del mon :D

Per una altre part penso que no té res a veure el nom amb el fet de què és vengui més o menys, penso que si és ven es degut a la qualitat que és té o per que ha sigut recomanada per algú, en tot cas la gent normalment no és pregunta el motiu del nom de la marca que és compra.

La relació que té aquest producte amb les clàssiques és que olimpus té que veure amb el deu [[olimp]]que segons la mitologia és el deu dels grecs, i ralacionat amb la camára vol dir que és superior i vol donar que una petita superioritatals humans.

Andrea Padilla ha dit...

L'Olimp, és d'on venien els deus de la mitologia. Crec que la relación que té és que volen fer veure que la càmara està feta per éssers superiors i que amb això aquesta casa és superior a les altres.
Jo crec que no té cap relació el referent clàssics amb les vendes s'aquesta marca, crec que és per la qualitat dels productes d'aquesta casa.
Moltes gràcies Jony:)

Killian Aubà ha dit...

L'olimp, era el mont on vivien els déus i lñes deeses,és a dir, on vivien els éssers superiors.
la relació que hi veig, és la que és la millor camera, molt millor que les altres,i ho fan per tyindre més publicitat i per poder vendre més, to hi que no se si els hi funciona.

Anònim ha dit...

L'Olimp,era on segons els grecs, vivien els déus. Jo crec que al tenir aquest nom la casa de camèras, et volen vendre l'imatge de que Olympus simbolitzava el paradís i que aquestes cameres són de les millors que hi ha.

Adrià ha dit...

Jo crec que li han posat aquest nom ja que l'olimp és d'on venen els deus de la mitologia, i amb aquest nom volen dir que aquesta camera al ser tant vona ha d'haver sigut creada per els deus.

Carla Solà ha dit...

Doncs el nom d'Olymus, era el lloc on vivien (OLIMP).
Crec que la relació que hi hagi entre les clàssiques i la marca, no té res a veure, en si es compra o no es compra aquest mòdel, ja que la gent sap que aquesta marca és bona, encanvi segú que hi ha molta gent que no sap ni què és la paraula Olympus ni d'on provè.

Elii ha dit...

Aquest nom prove de Olimp que era on vivien els deus segons la mitologia i era un lloc molt superior als altres.Aixi que ens volen dir que aquesta camera es superior a les altres i millors. No crec que per tenir realcio amb les classiques influeixi a la venta de aquest producte.

Mireia Cutura ha dit...

Ja que diuen que l'Olimp era el lloc on vivien els Déus grecs, crec intenten representar les seves càmeres com les millors, és a dir les que han creat els Déus. No sé si per la relació del nom amb el producte que es ven més o menys, però no crec que sigui per això, ja segur que encara molta gent no s'ha fixat amb aquesta relació (com m'ha passat a mi). Però està en una de les 5 marques principals de càmeres i això té mèrit!

max ha dit...

hola!!!
crec que el nom olimpus l'han triat fixant-se en l'olimp, la ciutat dels déus de la mitologia grega, amb la finalitat de crear una relació entre la cámera de fotos i els déus, com referint-se a que si els déus grecs tinguessin camara de fotos, seria una olimpus.

arew!!!!!

Laura ha dit...

Jo crec que li han posat aquest nom d'Olympus, perquè on vivien els deus grecs els quals eren superiors als homes. Llavors li han posat aquest nom per donar-li importancia la camara i sembalar que sigui superior a les altres.

Manon ha dit...

L'Olimp és, segons la mitologia grega, on vivien els deus grecs. Auquest eren considerats superiors als humans. Per això crec que han posat aquest nom per que els compradors vegin que la seva càmara es millor que les altres. Potser que ajuda a millorar les ventes, pero no crec que hi influeixi gaire. Però tot i aixó ser una de les cinc principals màrques de càmeres és un merit força gran!

Laia ha dit...

Olympus (Olimp) era on vivien els déus grecs segons la seva mitologia. Actualment també és la muntanya més alta de Grecia amb una alçada de 2.919.

L'Olimp era un lloc superior a tots els altres per això els responsables de posar el nom aquesta marca de càmeres van escollir aquest, perquè així ens volen dir que és superior a qualsevol altra marca.
Tot i que creiem que serveixi de molt perquè molt poca gent coneix aquesta relació. Per tan, aquest nom no fa augmentar la venda d'aquest producte, pel que nosaltres creiem.

Adri & Laia

Judit ha dit...

Aquest nom Olymus prove de Olimp que era on vivien els deus segons la mitologia i era un lloc molt superior als altres. No crec que perque tingui relació amb les clàssiques augmenti les vendes, però crec si que li van posar aquet nom per mostrar que potser era millor que les altres marques.

claudia ha dit...

Hola!
crec que li han posat aquet nom ja que els deus en la època es creien superior que les persones humanes. Per aixó han volgut relacionar aquest nom amb la camera perque aquestes marques de cameres siguin superiors a les altres i la gent les compri.

oriol ha dit...

Crec que Olymp vol donar a coneixer la seva superioritat amb les demés càmares reflectint-se amb la dels Déus, que habitaven l'olimp, amb els éssers humans, que habitaven la terra.

Elena ha dit...

Els deus i les deeses vivien a l'olimp, que era on vivien els esseres superiors. Aquesta marca de cameres Japoneses volen donar a entendre que aquesta marca es la millor que hi ha en el marcat, encara que no tothom deu pensar el mateix. No crec que aquest nom infuieixi amb les ventes ja que molta gent no sap que Olympus be del llatí. La gent busca cameres bones amb bona cualitat i que fagi les fotografies ben fetes.

Judith ha dit...

Hola

Els deus mitologics com tots sabem tenen procedencia de l'Olimp, els deus són superiors als essers humans i crec jo que es per aquest motiu que li han posat aquest nom a la camera.
Volen transmetre el missatge que aquest producte és molt superior inclos igual que els deus grecs.
La meva opinió es que no hi ha superioritat a la camera sino que nosaltres comprem la camera per la seva qualitat i al ser una marca coneguda i de confiança.

Cristian Martinez ha dit...

Jo crec que la relació és que en l'Olimp habitaven els deus "que ho veuen tot", aquesta camera representa que ho pot veure tot, i fotografiar-lo. Jo tampoc crec que venguin més ficant el nom, peró a la gent pot enrecordarse més d'Olymp que d'altres marques, gracies a la relació que mantenen.
Bona Entrada!

Alba Masnou ha dit...

Em sembla evident que es tracta de l'Olimp, el lloc on vivien els Déus. Ho trobo un nom molt escaient, ja que dóna una sensació d'omnipotència, però segurament la clau del seu èxit es troba més aviat en la qualitat del producte i el seu preu.

ASTRONOMIA A LA ROMANA

Les influències de la mitologia clàssica es poden trobar en molts àmbits de la nostra societat, fins i tot en la ciència. En una de les bran...

Popular Posts