MÓN CLÀSSIC I PUBLICITAT (10)



Hola Clàssics!

Aquesta setmana va d'esbrinar.


Quina relació pot tenir la revista Audio Clásica i la revista Quo amb el llatí?




Primer poseu el que creieu i, després d'haver-ho buscat, poseu la resposta.

Ànims!



Cristina Pacheco
2n batx

Comentaris

Montse ha dit…
Cristina, estàs fent una feina magnífica i laboriosa. Gràcies per compartir-ho amb nosaltres. La resta de companys estan entusiasmats amb el món de la publicitat i les clàssiques.

ânims!!
mireia ha dit…
QUo, si no m'equivoco vol dir "que". Segurament li van posar aquest nom a aquesta revista ja que parla de diferents temes, i van decidir posarli "Que" en llatí a la revista...
La revista audio clàsica, és una revista de música i li deurien posar aquest nom perquè parla de música i audio vol dir escoltar...
Andrea Padilla ha dit…
Al principi al veure al nom "audio clásica" he cregut que es referia a la música clàssica. Però un cop he buscat he pogut saber que:

"Audio" prové del llatí "audiō -īs" i és un verb que vol dir "escoltar" . "Clásica" també prové dels llatí "classĭcu", i vol dir: pertanyent a l'antiguitat grega i llatina, a la seva literatura, art, cultura.
"Quo" és un pronom relatiu que vol dir "el que".



Molta sort al treball:)
Nil ha dit…
Hola!
La relació és que tots dos noms de revista tenen un nom que conté una paraula llatina. A la revista "Audio Clásica" la paraula llatina és AUDIO que vol dir escoltar. I a la revista "Quo" la paraula llatina és l'única que hio ha al títol QUO que vo9l dir "on" o "amb quina finalitat.
Adéu!
Aina ha dit…
La revista Audio Clasica és una revista per a la gent interessada en la música. Crec que pot tenir relació en que la música que es tracta no és la música que es sent ara sino música que ha fet història, per això es diu Audio classica.
La revista Quo és una revista que abarca diversos temes com la tecnologia,la ciencia, etc. Crec que té relació amb el món clàssic perquè ells, per dir-ho d'una manera, van començar totes aquestes coses.
Crec que és això. Ànims Cristina!

Ave!
abigail ha dit…
Hola Cristia, dons mira la relació que hi vaig en la revista Aidio clásica i la de Quo, és que totes dues són sobre el mon classic.

Per el que he trobat la revista Audio clásic és una revista ambientada en tot el món clásic i que a part de comunicar noticies de l'actualitat, tamb´´e es dedican a la música antiga tant prebarroca i comtemporania, en canvi la revista Quo és una revista que parla sobre tecnologia i ciencia, també parla sobre l'historia i la vida humana.No obstant també podem dir que la relació d'aquesta revista i la altre és perque una parla sobre el mon clásic i l'altre té el nom clásic.
Jessicaa ha dit…
La relació entre aquestes dues revistes pot ser son el noms que hi tenen,
Quo: vol dir "Que" es el nom d'una de les revistes on parlen de molts temes.
Audio Classic: La paraula llatina es audio i vol dir "escoltar".

Avee!
Maria ha dit…
El nom de la revista "Quo" pertany al llatí ja que vol dir "que" i suposo que aquesta deu ser la relació que hi ha amb el llatí.
I respecte a la revista "Audio Clàssica" també el seu nom prové del llatí ja que "audio" vol dir escoltar. Per tan totes dues revistes han tret el seu nom de referents clàssics.
Albert ha dit…
Nosaltres pensem que la revista Audio Clàssica és una revista solament de música.
En canvi la revista "QUO" vol dir "Que", i està destinada a altres temes que no son la música.





Sort al treball
Elena ha dit…
Hola!
La revista Audio Clásica té relació amb el llatí perquè significa que és una revista on s'ha d'escoltar.
La revista Quo, que vol dir Que en llatí, té relació perquè no parla només d'un únic tema com en el cas de la primera revista, sinó de varis.
Crec que aquesta és la relació que hi ha.
Jony ha dit…
Les dos revistes tenen un mot llatí, per exemple en la revista QUO vol dir que i suposo que es diu així perquè la revista informativa es planteja qüestions i volen saber el que o la causa de les coses.
Pel que fa a la revisa Audio clàssiques, la paraula "Audio" significa "escoltar", i es diu així la revista per que escoltem o llegim les notícies sobre la música clàssica.
ja que es tracta d'una revista divulgativa de periodicitat mensual dedicada a la música clàsica. Els seus continguts poden diferenciar-se en dos tipus: continguts periodístics, com són notícies d'actualidat, entrevistes i crítiques de concerts, CD´s, DVD´s i llibres.
Ivan ha dit…
Hola!!

Primer al veure el nom de la revista "Audio Clásica" també hem pensava que sería una revista de música clàsica, però després he cercat informació sobre aquesta hi he pogut esbrinar que no només es de música clasica sino de molts generes variats incluida la popular. En quant a "Quo" el seu significat en llati voldria dir "el que, la que...". Una de les possibles relacions que he pensat esque les dos tracten temes de la realitat per diferents bandes i que les dos ten com a títol un nom provinent del llatí.
Јυδιт* ha dit…
La relació que crec que tenen és que totes dues revistes tenen el nom en llatí perqué pel contingut no tenen res a veure.

Al veure només el títol, AUDIO CLÁSICA, que en llatí "AUDIO" és un verb i vol dir escoltar, he deduit que tracta de música clàssica però casi acerto xD, si que tracta de música clásica però no només d'aquesta també hi ha Jazz,flamenc,popular..

I l'altre revista, pel títol QUO que prové del pronom en llatí "qui,quae,quod" i vol dir el que, la que, lo que, he deduit que tracta sobre diversos temes del nostre entorn i han posat com a títol QUO com dien que pasa en el nostre entorn, és el que he deduit jo. I després m'he informat i aquesta revista tracta temes de salud, ciència, tecnología, història, vida humana... com deia jo temes sobre el nostr entorn.

Crsitinaa et sortira un bon treball de recercaa!! Ánim que acabes! =)
Elena ha dit…
La relació que tenen aquestes dues revistes es que tenen un nom en llatí.
Quo vol dir " que" i be del llatí, i audio clàssica, la paraula llatina es audio que vol dir escoltar. És l'unica relació que tenen ja que el contigut no tracten del mateix
Desi ha dit…
la relacio que tenen aquestes dos revistes son que el seu nom provenen fel llati.

La revista "Audio Classica" prove del llati: "Audio" (vol dir escoltar) i aquesta revista ve sobre música.

La revista "Quo" tambe prove del llatí: "Quo" (vol dir que) i aquesta revista parla de molts temes diferents.

Cristina, felicitats per el treball que estas fent.
claudia ha dit…
Hola!
Audio clásica és una revista que vol dir que s'ha d'escoltar i Quo vol dir en llatí Que crec que la relació que hi ha es que aquesta revista parla de diferents temes i només d'un sol tema.
crec que és aquesta la relació que hi ha ja que la revista Quo i Audio clásica no sabia que existien.
Judit ha dit…
La relació que te amb el llatí es que els noms de les dos revistes son en llatí.
Quo vol dir "que" i Audio vol dir "escoltar" i sopsu que la reviste deu tractar algu de musica.
No sabia que existien aquestes revistes.
Judit ha dit…
La relació que te amb el llatí es que els noms de les dos revistes son en llatí.
Quo vol dir "que" i Audio vol dir "escoltar" i sopsu que la reviste deu tractar algu de musica.
No sabia que existien aquestes revistes.
Anònim ha dit…
Jo en general no hi veig cap relació de contingut, ja que tracten de temes bastant diferents.
L'unica relació que crec que poden tenir les dues revistes és que en el títol hi ha una paraula llatina,

com AUDIO: que vol dir escoltar
i com QUO: que vol dir que.

A part de això jo penso que no hi ha cap altre relació entre les revistes.
unpeto!
Killian Aubà ha dit…
les dues paraules, provenen del llati, i signifiquen; QUO-que i la paraula AUDIO- escootar.
molt be Cristina!
Adrià ha dit…
Les dues revistes tenen noms clàssics:

Audio vol dir escoltar, i Quo vol di que.
Carla Solà ha dit…
HOLA!

Si vols que et digui la veritat primer no puc posar el que penso, perquè sortirià qualsevol tonteria, perquè no en tinc ni idea.

ARa bé, quan ja ho he buscat, et puc dir que les dues revistes tenen un nom llatí ja que QUO significa que i AUDIO CLÁSICA significa escoltar.

Felicitats!
Laia ha dit…
Tan una revista com l'altra han escollit paraules que provenen del llatí per anomenar la seva revista.
Quo significa "què". Suposem que li han posat aquest nom, perquè el que busca aquesta revista es trobar el "que" a totes les noticies, saber-ne les causes.

"Audio Clásica" també prové del llatí. Audio significa escoltar, i suposem que la temàtica d'aquesta revista estarà relacionada amb la música, d'aquí el perquè d'aquest nom.

Adri & Laia
Judith ha dit…
Hola

La revista "AUDIO CLASICA" crec que li van posar aquest nom perquè aquesta revista està relacionada amb la música i es per aquest motiu que en llatí "AUDIO" vol dir escoltar.

En canvi la revista "QUO" està relacionada amb el món de la tecnologia, ciència i crec que és per aquest motiu que hi poden haver continguts relacionats amb el món clàssic, en llatí "QUO" vol dir "que".

Entrades populars d'aquest blog

LA SOCIETAT ROMANA

L'ESCULTURA GREGA - ÈPOCA HEL·LENÍSTICA (IV)

LES CASES ROMANES