6 de desembre del 2009

MÓN CLÀSSIC I PUBLICITAT (9)




Hola Clàssics!

Bé, aquesta setmana us proposo que em contesteu una pregunta. Coneixeu la marca de cervesa Delirium tremens? Expliqueu-me què significa aquesta expressió en català i quina relació pot tenir amb el producte. El dibuix de l'etiqueta us ajudarà.

Ànims!

Cristina Pacheco
2n batx

20 comentaris:

Nil ha dit...

Hola!
"Delirium Tremens" vol dir vol dir "deliri tremolós", i això vol dir que aquest deliri és provocat per el consum d'alcohol i provoca confusió de realitat i fantasia, per això a l'etiqueta hi ha un elefant rosa.
Adéu!


P.D: És molt bona! Proveu-la!

Judith ha dit...

Hola

Aquesta expressió "Delirium Tremens" que significa deliri. Aquest deliri es provocat per la cervesa i pot provocar confusions alhora de consumirla d'espant i fantasia es per aquest motiu que hi apareix en l'etiqueta de la cervesa un elefant és una visió que podem tenir al consumirla.

Jessicaa ha dit...

delirium tremens vol dir Deliri.
Crec que te relació amb la cervesa perque potser es un efecta que és te despreés d'haver begut.

Jony ha dit...

Hola
Delirium Tremens significa deliri tremolós o extravant, la relació que pot tenir amb el producte, es que aquesta cervessa quan es consumeix per produir aquesta sensació de deliri o bogeria.

abigail ha dit...

Hola Cristina!

dons mira delirium tremens:significa -> delirio tembloroso.
I segons e mirat s'en diu així degut a que provoca: mal de cap, agitació, tremolors greus, nàusees i vòmits, gran sudoració, somnolència, rampes i fins i tot lucinacions.

Andrea Padilla ha dit...

Hola :)
“Delirium Tremens” vol dir “deliri tremolós”, potser la relació que té amb la beguda alcohòlica és els efectes que provoca les begudes alcohòliques sobre nosaltres. Potser la relació que té amb la imatge és que els passes que fan els elefants provoquen un moviment al terra tremolós.

Molta sort al treball :)

Mireia Cutura ha dit...

La marca de cervesa "Delirium Tremens" vol dir deliri temblorós. Crec que quan en veus, tens aquests efectes. La posició en què representen l'elefant crec que és el moment en el que té els efectes d'aquesta beguda alcohòlica i també te fa veure les coses de diferents colors.

Laia ha dit...

"Delirium Tremens" vol dir , més o menys, un deliri molt gran. Per tan, aquesta cervesa quan la consumeixes et provoca un gran deliri segurament a causa de l'alcohol.
La relacio del nom amb el dibuix segurament serà la que diu el Nil, tot i que jo no ho hauria pensat mai.

Adrián Prado ha dit...

Delirium tremens significa deliri tembloros, que es un deliri molt gran provocat per aquesta cervesa, la relacio amb l'imatge es que aquest deliri ens provoca veure coses imposibles, com un elefant,ja que no es veuen gaires tampoc, o un elefant de rosa.

mireia ha dit...

"Delirium Tremens" significa "deliri tremolós", una sensació que et causa la cervesa si la beus amb molta quantitat...!

Maria ha dit...

El nom d'aquesta cervesa Delirium tremens vol dir deliri tremolós. Suposo que aquest nom l'han escollit per els efectes que pot tenir beure-la. I també en relació amb la imatge, que si bebem cervesa Delirium tremens podem veure fins i tot elefants roses.

Maria ha dit...

El nom d'aquesta cervesa Delirium tremens vol dir deliri tremolós. Suposo que aquest nom l'han escollit per els efectes que pot tenir beure-la. I també en relació amb la imatge, que si bebem cervesa Delirium tremens podem veure fins i tot elefants roses.

Јυδιт* ha dit...

DELIRIUM TREMENS vol dir deliri tremolós, i la relació que té amb el producte, és a dir, amb la cervesa i per tant el dibuix de l'elefant rosa, és que la cervesa et provoca uns deliris tremolosos que et fan veure fantasies, com per exemples elefants roses =)

PD; Et quedarà un bon treball de recercaa Cristina =) un petó!

Paueet ha dit...

Hola!
"Delirium Tremens" vol dir "deliri tremolós", això vol dir que aquest deliri és provocat per el consum d'alcohol i provoca confusió de realitat i fantasia, per això a l'etiqueta hi ha un elefant rosa.

Elena ha dit...

Aquesta expressió vol dir "deliri tremolós", ja que si consumeixes una gran quantita de cervesa et pot provocar deliri, entre d'altres coses.

Ivan ha dit...

"Delirium Tremens" en català té diferents significats com a frase feta però si traduixes les paraules vol dir "deliri temerós", he cercat per internet que té referéncia amb la tercera fase de quan deixes de veure cervesa...

Albert ha dit...

"Delirium Tremens" significa "deliri temerós", i aquest deliri penso que es refereix al elevat consum d'alcohol, on a l'etiqueta podem veure un elefant rosa...

Molt bona!

Aina ha dit...

Vol dir "deliri tembloros". Crec que es diu així perquè al veuretela veus elefants roses i altres alusinacions. L'elefant rosa no és del de Dumbo, quan s'enborratxa?

Ave!

Elena ha dit...

Delirium Tremens vol "deliri tremolós", i això vol dir que aquest deliri és provocat per el consum d'alcohol i provoca confusió de realitat i fantasia, per això a l'etiqueta hi ha un elefant rosa, ja que crec que no hi ha cap!:)

Killian Aubà ha dit...

qauest mot en llati, signifiquen deliri tremolos

ASTRONOMIA A LA ROMANA

Les influències de la mitologia clàssica es poden trobar en molts àmbits de la nostra societat, fins i tot en la ciència. En una de les bran...

Popular Posts