10 de desembre del 2009

MAGNO


No sé si coneixeu productes d'ús personal com gel, desodorants o perfums de la marca Magno.




Com a curiositat és que aquest producte clàssic com nosaltres "els clàssics a la romana" tenen facebook http://es-es.facebook.com/pages/Gel-Magno/33672242486 Les clàssiques innoven amb les noves tecnologies, és per això que com diu la frase del nostre blog " Aviat tothom serà clàssic".


La pregunta és quina relació té aquesta marca amb les clàssiques i perquè penseu que existeix aquesta relació.

Jonatan Martínez
1r batx

17 comentaris:

Anònim ha dit...

I jo que des de sempre havia llegit Mango... uf la dislexia!

I el significat... la grandesa d'un sabó en un pot..? :)

abigail ha dit...

HOLAAA :)

MAGNO vol dir gran, es de la 2ª declinació i masculí.
La relació que hi trobo aquesta paraula amb el producte, es que a part de cridar la atenció, si vaiem el significat vol dir gran i això el relaciono amb Alejandro Magno que és una persona que va conquerir l'imperi persa.
Alejandro Magno el defineixo com a gran, ja que va conquerirmolts territoris.
Potser és aquesta la relació que hi ha entre el producte i auqest home, apart que crida molt la atenció el nom.

Molt bé Jony:)

mireia ha dit...

Com diu l'Abi, jo crec que la relació del sabó ve per el nom d'Alejandro Magno, un dels líders militars més importants de la història per la conquesta de l'Imperi Persa.
Potser el sabó porta aquest nom perquè ens vol fer veure que té molt poder... o algo per l'estil!


Per cert l'olor que fa és molt bona..xd :)

Judith ha dit...

Hola

Jo crec que aquest nom prové del gran conqueridor Alejandro el Magno.La meva opinió es que es fa dir així el sabó per aquest personatge tant important. Ens vol dir que es un dels millors sabons que hi ha.

Mai havia sentit a parlar d'aquest sabó, per l'estil que té el sabor des del meu punt de vista deu ser dels que es fan servir als hotels.

Ousama ha dit...

Hola!!

El nom d'aquest sabó despres de buscar-ho vaig trobar que prove del nom d'Alejandro Magno un lider militar i conqueridor en aquells temps molt important!

Andrea Padilla ha dit...

Hola:)
La relació que crec que té la marca del sabó amb les clàssiques, és que Magno es el nom d'un líder militar, Alejandro Magno, que va passar a la història per la conquesta de l'Imperi Persa.

Un petó:)

Jessicaa ha dit...

Magno crec que prové d'Alejandro Magno un lider a la conquesta de Persa.
La relació que te amb el sabó potser es el poder qe te.

Elena ha dit...

Hola!
Crec que la relació que hi ha és que Magno prové d'Alejandro Magno, que va realitzar la conquesta de l'Imperi Persa.

Maria ha dit...

El mot "magno" prové d'Alejandro Magno, un personatge molt important ja que va ser un líder militar i va conquerir Persa i aquesta crec que deu ser la relació que hi ha amb el producte.

Ivan ha dit...

Magno, en català significa gran, li poden posar aquest nom al sabó per a destecar la seva grandesa o només per el simple fet d'atreure als compradors cap el producte...

Albert ha dit...

Magno vol dir gran, i jo crec que ens vol fer entendre que aquest sabó vol destacar per la seva grandesa i per la seva bona olor, i també per atraure a la gent al producte.

Paueet ha dit...

El mot "magno" prové d'Alejandro Magno, un personatge molt important ja que va ser un líder militar i va conquerir Persa i aquesta crec que deu ser la relació que hi ha amb el producte.

Aina ha dit...

Magno vol dir gran. Crec que li han posat aquest nom per la grandesa que té el sabó.

Ave!

Јυδιт* ha dit...

MAGNO vol dir gran, però no té res a veure amb el significat en llatí, jo crec, com la majoria de la classe que és relaciona amb Alejandro Magno que va ser rei de Macedònia, conqueridor de l'Imperi Persa i un dels líders militars més importants del món antic. I és potser una de les figures més atractives de la història.

Nil ha dit...

Hola!
"Magno" en llatí vol dir gran, com el nom del conqueridor romà Alejandro Magno. La relació és que aquest producte el tenen com el més gran.
Adéu!

Elena ha dit...

Magno el llatí vol dir gran, i un conqueridor romà molt important va ser Alejanro Magno. I per tant, la relació que hi ha es que els dos son grans, el magno en el sentit figurat de que és bo.

Killian Aubà ha dit...

vé del emerador romà Alejandro Magno, i significa GRAN!

ASTRONOMIA A LA ROMANA

Les influències de la mitologia clàssica es poden trobar en molts àmbits de la nostra societat, fins i tot en la ciència. En una de les bran...

Popular Posts