8 de juny del 2009

FINALISTES!!!!

Classiquerus, classiqueres,
canaletus, canaletes,
catalans, catalanes...

La fundació implus ha celebrat el IV premi TIC . Es tracta d'un Premi a la integració curricular de les TIC (Tecnologies d'informació i comunicació) a l'aula i d'entre 700 projectes el nostre està entre els 10 finalistes!!!!
Així, doncs, podeu estar orgullosos, un cop més, de la feina feta aquest any. Espero i desitjo que continueu així i que l'any vinent sigui més fructífer encara!!!!
PD: Ben aviat, tindreu fotos de la baldufeta d'or!!!

6 comentaris:

Michele. ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Andrea Padilla ha dit...

Què guay!!!
Aixo és genial, la veritat és que ens ho mareixem tots hem treballat molt per aquest blog i el nostre esforç comença a tenir els seus fruits!!
Felicitats a tots!!:)

Jony ha dit...

Som els millors!
Felicitats a tots els participants del bloc hem fet d'aquest bloc una eina d'us educatiu que actualment segueix molta gent i estem del 10 primers classificats. Això és el començament d'una etapa plena de premis gràcies al esforç que hi posem tots

Luis Inclán García-Robés ha dit...

L'enhorabona, un altre cop! Espero que, a més de finalistes, arribeu a ser els guanyadors.
Salutacions.

El Fil de les Clàssiques ha dit...

No sé ben bé com va aquest premi però, tot i que ser finalista ja és un orgull, espero que guanyeu: tant les clàssiques com tots vosaltres, els de la Garriga i els de l'Albéniz, us ho mereixeu!

Montse ha dit...

Gràcies Margalida i Luís Inclán. Aquest premi TIC del qual som finalistes, és convocat per la fundació Impuls i és el IV que es convoca. De més de 700 participants, trien 10 finalistes i d'aquest 10 escullen un únic bloc guanyador, com a millor bloc integrador de les TIC a l'aula. Estem contents d'estar entre els 10 primers, només això ja ens satisfà.

ASTRONOMIA A LA ROMANA

Les influències de la mitologia clàssica es poden trobar en molts àmbits de la nostra societat, fins i tot en la ciència. En una de les bran...

Popular Posts