4 de juny de 2009

"GLADIATOR" FA GUANYAR LA CHAMPIONS...Pep Guardiola, l'entrenador del Fc.Barcelona, amb el motiu de la final del seu equip a Roma, va motivar els seus jugadors amb un muntatge en què apareixien els seus jugadors durant la lliga i fragments del la pel·lícula Gladiator. Sembla que van ser 7 minuts molt emotius que van donar moral i empenta als jugadors.

Una vegada més, cal recórrer als clàssics!!

Mireu el vídeo i disfruteu-lo!!

Busqueu la lletra de la cançó que es canta al final. A veure si
n'esbrineu el títol i qui la canta
.

Jéssica Sanguña
4rt ESO

4 comentaris:

Jony ha dit...

molt be Jessica, bona cerca del video, la veritat es que si els temes clàssics els poden trobar a tot arreu, apareixen en tots els ámbits.Potser un factor de la victòria del barça en la champions va ser el video basat en época clàssica, el qual els van emocionar.
La història clàssica ens ajuda a tots fins i tot al FCB per guanyar la champions, així nosaltres quan tenim angoixa,preocupacions no ho dubtem recurrim als clàssics i que millors clàssics que el nostre bloc.
Per cert la música del final em sona molt però no se com es diu, a veure si algú la troba

Luis Inclán ha dit...

L'enhorabona per ser finalistes del Premi Impuls! A veure si cau un altre premi...

Annia ha dit...

Ave!
Primer de tot felicitar a tothom que sigui del FCB perqué estaran contents del triomf del seu equip.
Dir que el títol no el puc saber, ja que estem a cole i no ens dexen engegar els altaveus, de totes maneres he de dir que això que va fer en Guardiola, és una molt bona manera de motivar als seus jugadors, ja ho podem comprobar tots.
Suposo que voldria que s'inspiressin en la agressivitat i les ganes de supervivència i de guanyar un partit.
Crec que ha fet un gran treball.

Vale!

Thaïs ha dit...

Ave!
En Pep Guardiola sap molt bé com motivar als seus jugadors, ja què, quan jo era petita ell era un dels millors jugadors del Barça..Jo tampoc he pogut escoltar-lo com l'Annia, perquè estem a l'institut, però és una bona manera de motivar i donar-los força i al seu esperit ja que les necessitaven per convertir-se en el millor equip d'Europa i finalment del món..en Pep sabia molt bé el que es feia i ho va aconseguir.. suposo que podrien agafar l'exemple altres, ja que la història Romana dóna molt de si, i molt de simbolisme en l'epoca actual.. tindrien un bon resultat con el Barça.
Vale