THERMAE ROMAE

Thermae Romae (テルマエ・ロマエ Terumae Romae "Termes Romanes"), de Mari Yamazaki, és un manga del gènere seinen. Actualment és recopil·lat en 5 volums per l'editorial Enterbrain. Ha estat portat a Espanya per Norma Editorial. Va guanyar el tercer Manga Taisho Award (2010). S'espera una seqüela de la sèrie el 2014. A més del manga, de la història se n'ha fet una sèrie d'animació, una sèrie de personatges reals i una exitosa pel·lícula.



La història es situa a Roma, on l'arquitecte de banys Lucius Modestus és criticat per els seus dissenys "passats de moda". Un dia s'està banyant en un bany públic quan l'aigua el "xucla" i el transporta 1.500 anys endavant en el temps, en uns banys japonesos actuals. Els japonesos, a qui Lucius anomena "cara planes", li ensenyen els seus dissenys, i quan torna a la seva època crea un nou bany molt innovador, de nom Thermae Romae, que aviat aconsegueix un gran èxit. Però els problemes de Lucius acaben de començar...

Portada de l volum 1 de Thermae Romae

Alba Masnou

1r Bat

Comentaris

Eva Soler ha dit…
No sabia que existia aquesta pel·licula! Sembla divertida... Gràcies per fer-nos-la saber!
Karina Szabo ha dit…
No sabia que existís manga sobre la cultura romana! M'ha agradat molt saber-ho i trobo que aquest tipus de cultura pot ser utilitzada per a fer moltes obres de tota mena. Molt bona feina!

Entrades populars d'aquest blog

LA SOCIETAT ROMANA

LES CIUTATS ROMANES

LES CASES ROMANES