26 de març del 2012

MITÓPOLIS

Avui parlarem d'una web especial, Mitópolis (cliqueu la paraula per anar al web).

Es tracta d'una web interactiva online que té molt a veure amb la nostra matèria, aquesta n'és la portada:


En aquesta pàgina, depenent dels personatges que cliqueu, podeu anar a Mites grecs, monstres i criatures llegendàries, déus, personatges... entre d'altres. Anem a obrir, per exemple, Criatures llegendàries (clicant a Pegàs). Se'ns obre un menú bastant complet:



Els cartells ens ofereixen anar a la mitópolis sud (on trobarem informació de Muses, Titans o altres déus) o d'anar als jocs, on trobarem un variat menú de jocs relacionats amb les clàssiques.


D'aquests jocs, jo us aconsellaria el de les ales d'Ícar o el del Velló d'Or (que va de preguntes).Apa, ja tenim entreteniment per les vacances, i a sobre aprenent coses!!

Anahí Domínguez

2n batx

5 comentaris:

Unknown ha dit...

Gran troballa! Ho trobo molt interessant i ben pensat, la pàgina té un disseny molt atractiu! És un bon planning per les vacances: divertir-se mentre s'aprèn de cultura clàssica.

Juhy Javier Dominguez ha dit...

Aquesta web és molt interessant perquè té molt contingut relacionat amb personatges histórics i les seves llegendes, gràcies a aquesta web podem aprendre molt sobre història i fets passats d'una manera divertida.
molt bona entrada :)

Yasmina Ketami ha dit...

Molt interactiu aixó! S'apren molt amb aquesta web, juntament amb les imatges es molt interesant i injeniós!
Bona entrada.

Anna Solà ha dit...

He entrat a la web i l'he visitat. Tot i que sembla una web una mica infantil, amb tots els dibuixos i els jocs, és una web molt educativa per tothom, ja que hi ha informació que nosaltres no coneixem. A més, els jocs, també són molt divertits.

Bona entrada Anahí!

Laia Fernández ha dit...

Quina web tan interessant! Se'n poden apendre moltes coses. bona entrada:)!

L'AMOR COM UNS JARDINS

"Now you hang from my lips like the Gardens of Babylon". Aquesta és un tros de la lletra d'una cançó de Taylor Swift. En catal...

Popular Posts