28 de març del 2010

SAFO DE LESBOS

Una de les dones de l'època clàssica és Safo de Lesbos.
Aquí us deixem un powerpoint per poder saber més sobre aquesta dona de l'antiguitat, potser no tan oblidada com d'altres.





Maria Aznar
Judit Blasco
Jéssica Sanguña
1r Batx

12 comentaris:

majka. ha dit...

Gràcies noies per aquest power, a mi sempre m'ha safo, el que representa i els seus poemes.

bones vacances!

Jony ha dit...

Bona feina!

la veritat es que com heu dit Safo no esta tan oblidada com altres dones de l'antiguitat i ha passat a la història gràcies a la seva obra, encara que avui dia només es conserva íntegrament un únic poema.

Killian Aubà ha dit...

molt bona la feina feta

abigail ha dit...

Safo mai ha estat oblidada, i el que més m'agrdat son els seus fragments.

molt bé :)

mireia ha dit...

A literatura universal també hem estudiat Safo de Lesbos, i cal dir que els seus poemes són molt bonics! Penso que aquesta dona ha estat més recordada ja que a literatura es sol estudiar!

Anònim ha dit...

No en tenia ni idea de qui era aquesta dona, però miran't el powerpoint he vist alguna foto que hem sonava d'haver-la vist a algun lloc però no recordo a on!

Andrea Padilla ha dit...

Cal recordar aquesta gran poetesa per les obres que ens va deixar. És una de les dones mítiques la història i cal recordar-la en tot moment :)

Laia ha dit...

Reconec que no sé gaire sobre la història de la literatura, però el nom d'aquesta dona l'havia sentit més d'un cop. Em sonava i molt, fins i tot em sonava algun fregment seu.

M'agrada que no només passin a la història noms d'homes, hi ha dones que també eren artistes i que ningú sap que van existir.

Molt bona feina!:)

Elii ha dit...

Havia escoltat alguna vegada el nom de Safo de Lesbos tot i que sincerament fins que no he mirat el power point no s'havia qui era!

Bona feina!

Mireia Cutura ha dit...

No recordo haver sentit aquest nom, però pot ser que si que l'hagi sentit. Trobo que esta molt bé que feu powers com aquest ja que així podem conèixer personatges importants de la nostra història.
Gràcies =)

Elena ha dit...

No s'havia qui era, pero deu ser molt important perque va fundar una escola, era bella, era homosexsual, feia poemes grecs.
Bona feinaaa!

Elena ha dit...

Molt bona feinaa!
Ja l'hem estudiat a literatura universal i tot i així, va bé tornar a recordar-la !

ASTRONOMIA A LA ROMANA

Les influències de la mitologia clàssica es poden trobar en molts àmbits de la nostra societat, fins i tot en la ciència. En una de les bran...

Popular Posts