4 de març del 2010

PERCY JACKSON I EL LLADRE DEL LLAMPEC


Percy va a un campament, al "Campament Mestís", per convertir-se en un heroi. Allà descobreix que és el fill de Posidó, Déu dels mars, i també descobreix que el seu millor amic, Grover, és un sàtir,meitat home meitat moltó. Alhora, es fa amic de la filla d'Atenea, Annabeth.

Tots tres són enviats a una missió plena de perills, una recerca en un temps rècord, abans del solstici d'estiu, per recuperar el raig mestre de Zeus després que algú li robés.

Darrere d'aquest robatori hi ha Luke, fill d'Hermes, un semidéu olímpic, que vol crear una guerra entre déus, es destrueixin entre ells, i així els semidéus arribin al poder.

Aquesta versió de la mitologia grega clàssica porta a l'actualitat a antics mites com el de la Medusa, l'Inframon, el Minotaure, Equinda (mare dels monstres), i els porta a l'actualitat com a pares de la civilització occidental.



Pau Muñoz
1r Batx

28 comentaris:

beeRtaa ha dit...

Bon treball Pau, però realment no veure la pel·lícula perqué no m'acabava de convenser.

muuaaaà.

Elena ha dit...

Molt bona feina Pau! Podríem anar tots al cine a veure la pel·lícula, no estaria malament, així coneixem el mite i també el protagonista, que aquest no em sona d'haver-lo vist a cap altra!!!

Adeu!

Andrea Padilla ha dit...

Pau! està molt bé aquesta entrada, i podrienm anar a verela? jaja
Estan molt bé tots els links que poses així podem veure aquests deus,o les seves representacions.:)

mireia ha dit...

Penso que aquesta pel·lícula ha d'estar bé, ja que ens ensenya els mites de la medusa, l'inframón, etc.
Però també penso que és una mica imaginari i irreal, ja que no m'imagino com han pogut interpretar els mites amb històries de l'actualitat.

Maria ha dit...

La pel·lícula sembla interessant i la trama sembla força emocionant, però tot i així no em crida massa l'atenció com per anar a veure-la, ja que les pel·lícules d'aquest tipus no m'agraden gaire.

Nil ha dit...

Sembla que la pel·lícula sigui una mescla de alguns mites. Pot ser que estigui bé veure-la. Has fet molt bona recerca Pau ;)

Albert ha dit...

Està fantastic!
Sembla una peli interesant ón és poden coneixer millor aquests personatges i els seus mites.

Podriem anar a veure-la!

Judith ha dit...

Aquesta pel·lícula deu estar bé però crec que no tindrà gaire éxit amb comparació a la saga del mag Harry Potter i no és una pel·lícula que m'agradi gaire encara que té els seus avantatges ja que podem aprendre més coses sobre els Déus.

abigail ha dit...

Pau :)

Aquesta pel·lícula sembla molt interessant, jo estava pensant d'anarla a veure.
Apart et parla sobre la mitologia dels deus, és a dir sorten molts mites en els quals sembla molt interessant.

Aina ha dit...

La pel·lícula sembla molt interessant, ja tenia ganes d'anarla a veure, però ara que tinc més informació tinc encara més ganes. Bona feina Pau!

Ave!

Aina ha dit...

La pel·lícula sembla molt interessant, ja tenia ganes d'anarla a veure, però ara que tinc més informació tinc encara més ganes. Bona feina Pau!

Ave!

Jessicaa ha dit...

Crec que per un a banda la pel·lícula ens fa conéixer nous mites, pero no em crida l'atenció, no sembla interessant.

Bona feina Pau:)

Jony ha dit...

Molt bé Pau, bona feina!

Jo també penso que podríem anar a veure-la, perque sembla interessant i com s'ha dit apredriem més sobre la mitologia i les històries fantàstiques dels déus olímpics

Ousama ha dit...

holaa!!

Monsee em de anar a beurala!!!!!!!!

i mes ara que ja sabem de que va una micaa . I adames seria una bona forma de aprendre una mica de mitologia i dels deus del olimpics.

Laia ha dit...

Un cop més es demostra que la cultura grega i romana segueix molt present en els notres dies.

Segurament aquesta pel·lícula està bé (no l'he vist) però pot ser interessant. A més a més és una bona manera d'apendre sobre la mitolagia d'aquestes cultures.

Bona feina Pau!

claudia ha dit...

Cda vegada hi han més pel·lucules que tracten el tema grec i romà. No he vist la pel3licula seguramnet està molt bé i es interessant.
Són maneres d'anar investigan sobre aquestes cultures.

Gracies

Elena ha dit...

La veritat es que sembla una peli bastant interesant, cada cop més pel·licules són de tema grec i roma. Esta molt be ja que es veuen molts deus com la medusa.

Mireia Cutura ha dit...

A mi em va agradar molt la pel·lícula i us la recomano a tots.

Marc Castañeda ha dit...

Com que aquest any mirarem a cinema de clàssics la pel·lícula, trobu que és molt interessant segons el que he llegit i me informat. A part, tinc el llibre i pel que m'he llegit, esta força bé.

Alba Bueno ha dit...

Crec que aquesta pel·lícula ha d'estar molt bé.
Nosaltres la veurem a l'optativa de cinema de clàssics, i crec que es una bona forma d'aprendre mitologia.
També trobo que la pel·lícula és original, ja que hi apareixen déus i altres éssers mitològics, però totes aquestes aventures passen a l'actualitat.

Maria Carreras ha dit...

Per el que he llegit aquí i el que he trobat en Internet per poder contestar les preguntes de cinema de clàssics em sembla que aquesta pel·lícula ha d'estar molt bé. A més trobo molt original que sortin déus i a més és un forma antretinguda d'apendre els noms i de que són dèus.

Unknown ha dit...

Aquesta pelicula es veu interesant per el text que e llegit i el trailer que he vist.Tambe es una bona forma d'ependres els noms dels deus i apendre mitologia.

Miquel Pou ha dit...

La pel·licula ha d'estar molt bé sort que la veurem a la optativa de cinema de clàssics al llarg d'aquest trimestre,pèl que he llegit de la pel·licula i pèl trailer penso que la pel·licula ha d'estar molt bé,i així, de passada aprenem mitologia.

Sandra García ha dit...

Crec que estaria bé aixo de veure aquesta pel·lícula sembla molt interesant que sort que em tingut a la nostre optativa, cinema de clàssics la podrem veure.

Laura Juncà ha dit...

Crec que la pel•lícula pot estar bé, pel que he trobat per Internet i en el blog. Nosaltres la veurem a l’optativa de Cinema de Clàssics, pot ser una bona manera d’aprendre mitologia, i el fet de que estigui ambientada en els nostres temps la fa original.

Irene Sánchez ha dit...

bon treball. Es interesant llegur-ho ja que beurem la pel·licula a classe!

Llúcia Gómez ha dit...

Aquesta pel·licula la veurem demà a classe, sembla interessant, segur que ens ho passem molt bé veient-la, gràcies per la imformació.

Carles Boluda ha dit...

Aquesta pelicula dama podre comentar perque com que la veurem. Segu que sera molt divertida

ASTRONOMIA A LA ROMANA

Les influències de la mitologia clàssica es poden trobar en molts àmbits de la nostra societat, fins i tot en la ciència. En una de les bran...

Popular Posts