9 de març del 2010

MAYUMANA MOMENTUM

Mayumana és un grup de percussió i dança isrealià, però els seus components són d'arreu del món. Els seus instruments són bastant peculiars perquè utilitzen objectes com: containers d'escombraries, objectes reciclats, etc.


Alinea al centre



El seu últim espactacle es diu Momentum i el més de novembre van estar a Barcelona.

Com ja deveu haver deduït, en aquest show hi ha una paraula llatina Momentum. M'agradaria que poséssiu als comentaris què vol dir i per què creieu que li han posat aquest nom al nou espactacle.

A continuació us deixo un petit tast del nou "show" i un altre vídeo del que fan en altres espectacles.






Nil Datsira
1r Batx

18 comentaris:

Jony ha dit...

Ave
Momentum significa moviment o impuls.
Gràcies per informar-nos sobre aquest grup Nil

mireia ha dit...

Hola! Momentum vol dir moviment. Segurament va relacionat amb l'espectacle ja que han d'estar tota l'estona creant moviments i cops per tal de crear sorolls i fer l'espectacle!

majka. ha dit...

Nil, m'agraden les teves entrades... algú de vosaltres els ha vist en directe? són molt bons! d'altra banda és genial veure com el llatí perdura en noms així!

majka. ha dit...

Nil, m'agraden les teves entrades... algú de vosaltres els ha vist en directe? són molt bons! d'altra banda és genial veure com el llatí perdura en noms així!

abigail ha dit...

Nil :O
Aquest anunci el vaig veure amb tu :O
jajaja me'n recordo molt bé, hi havia molt de temps en el tren, en fi jo crec que aquest grup va sortir per la televició si no m'equivoco, o potser era un de semblant.
penso que són molt originals i creatius a l'hora de fer aquest instriments, i trspasar-los a música.
Bé, respecte a la teva pregunta MOMENTUM col dir MOVIMENT, i crec que té aquest nom ja que és un ritme costant, amb la que els ballarins és mouen tota l'estona sense parar fins al final.

Paueet ha dit...

La paraula Momentum vol dir "moviment", igual que el moviment constant que fan els artistes a l'hora d'actuar i musica amb tot tipus d'instruments.

Ivan ha dit...

Momentum vol dir moviment. Crec que li han posat aquest nom ja que realitzent una coreografia molt moguda i activa.

Berta Broch
Ivan Linares

Elena ha dit...

Hola!
Momentum vol dir moviment o bé impuls. Crec que l'han posat aquest nom perquè quan aquest grup actua estan sempre en moviment i d'això és del que es tracta.

Albert ha dit...

Com be diu l'Elena aquest nom el varen triar perquè és relaciona amb el grup. El nom vol dir moviment i el grup en te molt de moviment!

Elena ha dit...

Momentum significa moviment, i aquest grup de música esta replet de moviements. Jo crec que es per aixo que li han posat aixi.
M'agrada molt aquest tipus de música te molt ritme

Andrea Padilla ha dit...

Significa moviment i l nom es correspont amb tots els moviments que arriben a fer a les seves coreografies

--XeXu-- ha dit...

MOmentum pel que he llegit als altres comentaris significa moviment. El nom perfecte per aquest show!

Arnal ha dit...

Doncs jo trobo que Momentum (moviment) es un molt bon nom ja que aquesta gent es podria dedicara a estar drets i quiets i nomes moures quan han de picar peró en canvi ara aixequen una cama, ara giren un braç, etc...

m'havia semblat veure aquest grup ja algun cop per la tele peró mai no havia sapigut dir com es deien

Claudia Martinez ha dit...

Momentum s'ignifica moviment i quin nom millor que aquest? Si a l'espectacle no paren de saltar i de moure's cap a un costat i cap a l'altre!

núria ha dit...

Momentum"moviment/impuls"

trobo k es molt apropiat aquest nom ja que no paren quiets ni un moment
esta molt beee!

Marc Vila ha dit...

Momentum significa moviment o impuls i es un nom perfecte per a aquest espactacle ja que no paren quiets en tota l'obra(salten, fan acrobacies, corren,etc...).

Nil Casamiquela ha dit...

Momentum significa moviment i és un nom molt bo per aquest grup en concret crec que li han posat aquest nom perquè també ballen molt i tots els "instruments" mentre els toquen es mouen!
Ja havia vist aquest grup per la tele.

Carla Solà ha dit...

La paraula momentum significa moviment. Com podem veure aquest tipus de música està ple de moviments musicals, per això crec que li han posat aquest nom.

MERXI NIL!!

ASTRONOMIA A LA ROMANA

Les influències de la mitologia clàssica es poden trobar en molts àmbits de la nostra societat, fins i tot en la ciència. En una de les bran...

Popular Posts