14 de març del 2010

CARDIO, A què us sona?


El cantant Miguel Bosé, afillat de Pablo Picasso, ha tret un nou disc aprofitant l'èxit que va tenir el seu disc anterior "Papito".

Aquest nou disc va ser estrenat el dia 9 de Març d'aquest 2010.

Bosé diu que ha titulat aquest disc amb el nom de Cardio perquè tracta els temes del cor i també comenta a l'entrevista que teniu a continuació que tracta també de moda.




Per en Miguel fer aquest àlbum ha estat divertit tal com diu a les entrevistes que ha fet amb la premsa. Dintre del poc que conec sobre aquest cantant sé que es força estrany i atrevit.

M'agradaria que busquéssiu el significat de la paraula Cardio en llatí, i que poséssiu el que creieu que és juntament amb la definició que trobeu.



Pau Muñoz
1r Batx

8 comentaris:

Montse ha dit...

Pau, gràcies per la notícia. A mi, la veritat, m'agrada una època d'aquest cantant, us sona el "amante bandido"? doncs jo n'era fan, us ho confesso!!

Ja veurem si aquest canvi d'estil em convencerà. I a vosaltres?

Sabeu que a Miguel Bosé li agrada molt jugar amb les paraules, l'etimologia i, concretament, les nostres assignatures?

Andrea Padilla ha dit...

"Cardio" significa "cor" i crec que, com ja ve diu el cantantn, es relaciona amb el sentiment amb que a escrit les cançons, el sentiment de que li han sortit des del seu interior.

majka. ha dit...

posar títols en llatí i grec encara dóna renom i distinció, fet que m'encanta, perquè demostra que no perdem de vista les nostres arrels...

mevamitja jo era una mica més petita, però amb les meves cosines ens tornavem boges ballant deavant d'aquella tele enorme cada vegada que sortia ell! =)

Jony ha dit...

El mot Cardio significa "cor" i fa referència a la idea que ens vol transmetre aquest cantant.

Miguel Bosse ens transmet la idea de que si algú pren les decisions que li dicta el seu cor (cardio) mai s'equivocarà.

Es més, en una entrevista del cantant afirma que es de lletres i que li apasionaba la etimologia i lo seu era el grec i el llatí!

mireia ha dit...

Cardio vol dir cor, i penso que la relació que té amb el cantant és que ell ens vol donar a entendre que escriu les cançons amb el cor!

abigail ha dit...

"Cardio" significa "cor".
I crec que és refereix a que les persones tenen que escoltar el seu cor, tal i com ell ho ha fet en aquest disc.

Elena ha dit...

Cardio vol dir cor i es dona a entendre que el cantan li ha possat aixi al disc, perque suposo que les cansons les a fet amb sentiments del cor.
Bona noticia i si Montse em sona la canso de amante bandido!

Carla Solà ha dit...

La paraula cardio significa cor. Crec que ha posat aquest nom al seu disc, perquè vol donar a entendre que les cançons que ha fet, com diuen la resta de companys, ho ha fet amb molt de sentiment. Com l'expresió amb el cor a la mà!!

ASTRONOMIA A LA ROMANA

Les influències de la mitologia clàssica es poden trobar en molts àmbits de la nostra societat, fins i tot en la ciència. En una de les bran...

Popular Posts