SORTIDA AL COSMOCAIXA I ÀGORA




Clàssics!

Aquí teniu el vídeo de la nostra sortida al Cosmocaixa durant tot el matí i a la tarda a veure la pel·lícula Àgora. Va ser un dia ben satisfactori, en què vàrem unificar les ciències i les lletres!!! ja direu què us va semblar.

Comentaris

mireia ha dit…
Realment aquella sortida em va agradar molt! Vam poder veure que en la civilització romana tot anava lligat, la filosofia amb la ciència, els números amb les lletres... Va ser molt interessant!
Andrea Padilla ha dit…
Aquesta sortida, com bé has dit, ens va servir per unificar dos conceptes que nosaltres mateixos separem. Vam decobrir que les ciències i les lletres no tenen tantes diferències com nosaltres veiem.
A la pel·lícula vam poder veure que aquesta separació entre, ciències i lletres, ells no ho feien.
Gràcies Montse.
Maria ha dit…
La veritat és que ens ho vam passar moltbé en aquesta sortida!
Va ser molt divertit i interessant alhora vam anar tot primer junts tan ciencies com lletres i vam poder unir les dues branques que a vegades sembla que estiguin tan separades.
abigail ha dit…
Em va agradar molt aquesta sortida!
la veritat es que jo mai hauria relacionat les ciéncies i les lletres i vam vaig veure que tenen moltes en comú i no té molta diferencia.
Jessicaa ha dit…
M'encantaa:)
La sortida genial,i a mes a mes d'estar amb el amics van apendre noves coses.
majka. ha dit…
Nois... m'hagués encantat acompanyar.vos...

un vídeo preciós, mevamitja!
Јυδιт* ha dit…
La sortida va ser molt divertida i entretinguda ja que vam veure de tot, tant de ciència com de tot tipus de drogues, els símptomes... i per acabar i relaxar-nos veure la pel·lícula d'Àgora. Va ser un dia rodo =)

I sobre el power point FANTÀSTIC MONTSE, t'ho has currat molt i t'ha quedat molt bé =) encara que no sorti en casi ninguna xD

a reveure!
Anònim ha dit…
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Clàssiiiiics!! Malauradament jo no vaig venir a la sortida però casualment el cap de setmana aanterior havia anat a veure-la pel meu compte... La pel·lícula em va semblar genial, això sí, el final et posa els pèls de punta... La sala sencera va quedar bocabadada... és injust que les dones fossin tractades com a bruixes per voler participar en els avenços de la tècnica i que els homes manipulèssin la Biblia segons els convingués.. i encara pitjor que imposéssin una religio per la força.
En fi, jo crec que la pel·lícula va estar molt bé i em sembla una gran idea que l'escola hagi decidit anar-la a veure.

Fins aviat!
Jony ha dit…
A mi em va agradar molt tant la sortida com la pel·li, la veritat m'ho vaig passar molt bé, al matí vam la xerrada sobre drogues estava força be i després la exposició de Darwin i tot també.
Però sens dubte la pel·licula va ser el màxim. No podíem acabar el dia sense veure Agora, on vaig veure que les ciencies,les clàssiques, la filosofia i...tot està molt relacionat com ja s'ha dit

Adéu
Judith ha dit…
Hola

És una de les sortides que més em va agaradar perquè com tots vosaltres heu dit vam poder veure que tan ciencies i lletres no hi ha cap separació sino al contari hi ha una unió on està tot relacionat.
primer vam anar al Cosmocaixa on vam veure una exposició sobre les drogues va ser genial alla vam poder veure totes les consequencies que ens poden provocar, una exposició espectacular que els adolescents d'avui en dia ens han fet obrir els ulls perquè reaccionem a temps davant dels perills que pot provocar.
I per acabar al dia varem anar a veure Agora una pel·licula genial però amb un final tràgic i injust ja que van matar a Hipatia per defensar les seves idees.
Mireia Cutura ha dit…
Jo no he vist la pel·lícula, però tinc moltes ganes d'anar-la a veure. Podriem aprofitar i anar tots els de 4t de llatí a veure-la al cinema oi Montse?¿

Entrades populars d'aquest blog

LA SOCIETAT ROMANA

LES CIUTATS ROMANES

LES CASES ROMANES