16 d’abril del 2009

SEAT EXEO


Ex eo... Seat exeo...

Sabeu el significat d'aquest nom? Una de les coses que m'agrada de la Seat és que posa noms als seus cotxes, hi ha marques que rematen la feina amb un A6 o un 206... Us sembla adequat aquest nom per un cotxe?

D'altra banda, a conjunt amb el nom, han fet un anunci que fa referència al món clàssic, que sempre dóna un toc sofisticat i elegant a qualsevol producte! Sabeu d'on poden ser aquestes paraules i a qui es refereixen?


Salut i Clàssiques!

8 comentaris:

Jony ha dit...

Maika esta molt bé el video, jo l'he escoltat bastantes vegades però no m'havia fixat que feia referència al món clàssics.
La veritat es que està molt be l'anunci , però no he trobat que es SEAT EXEO només sortien anuncis de seats i fotos referents això.
però no he trobat res més. Espero que algú ho trobi perque es interessant

mireia ha dit...

He estat buscant el significat de ex eo però no l'he trobat.
L'anunci m'agrada, està molt ben fet!

majka. ha dit...

ejejejej....

he e reconèixer que exeo és un verb dels difícils, però els vostres companys de 2n no haurien de tenir problemes per trobar.lo!

Pel que fa a la narració de l'anunci, sabeu a qui es refereix? a quin llibre en parla?

Cinta ha dit...

Maijca, jo aquest anunci l'havia vist moltes vegades, però com diu el Jony mai m'havia parat a pensar en ell.. que interessant que apareixi en ell una cosa de classiques :D pel que fa la frase no l'he trobada ja que totes les pagines em sortia coses respecte el cotxe i altres coses per l'estil.. animo als meus companya a veure si ho troben jeje. Fins dilluns :)

Montse ha dit...

Majka, gràcies per penjar l'anunci que fa dies que volíem penjar. És cert que tenim els clàssics al dia a dia, si ens hi fixem bé.

Anònim ha dit...

Vale, vale, per fi algú de 2n dona senyals de vida... xD

Exeo és un verb compost per la preposició ex i el verb anar eo i tot junt significa anar-s'en d'un lloc... el que vindria sent en castellà el verb "partir"

Per cert, m'encanta la música que sona "dins" del cotxe.. :)

Noe ha dit...

la veritat és que la marca seat és de les poques que posa noms als seus cotxes que tenen alguna gràcia, com aquest per exemple: EXEO, com ja ha dit la sandra, EX és una preposició que vol dir venir d'un lloc cap a un altre. i el ver EO, que vol dir anar, sortir, marxar... per tant, com molts altres verbs en llatí que estan composats per una preposició, aquest n'és un que vol dir sortir o marxar, però amb uns matissos que potser, la nostra llengua catalana els té.


ale
esto es todo

Rakel ha dit...

Bueno, com diuen les meves companyes, EXEO és un verb compost per una preposició (en aquest cas EX, venir d'un lloc a un altre) i un verb (EO, anar) per tant, com molt bé aclareix la Sandra, seria l'equivalent al verb "partir", ja que el llatí té matissos que no són fàcils de concretar en català o castellà.
Tot i així aquest anunci està bé, (perquè és de clàssiques) i si, Seat és una de les poques marques posa noms als seus cotxes, però Seat fa molt ben fet i posa noms :)

alee!
Apa siaau!

ASTRONOMIA A LA ROMANA

Les influències de la mitologia clàssica es poden trobar en molts àmbits de la nostra societat, fins i tot en la ciència. En una de les bran...

Popular Posts