23 d’abril del 2009

"ARACHNE". Teoria i pràctica del còmic... i en llatí!



La Carla us presenta el seu treball personal en què ha versionat un mite de les Metamorfosis amb el llenguatge del còmic d'estil manga, però escrit en llatí. En la següent presentació ens explica el procés de creació i podreu comprovar el resultat final.
Us recomanen que amplieu la pantalla per tal de poder llegir còmodament el text.



Enteneu el text? Podríeu traduir-lo?

8 comentaris:

Teresa ha dit...

Aquest treball ha estat, Carla, tot un descobriment per a mi. He aprés coses molt interessants sobre el còmic manga i la traducció del llenguatge mitològic clàssic a aquest nou format visual està molt reeixit.
Esperem més aportacions d'aquesta mena!

majka. ha dit...

Felicitats, Carla. Has fet una feina exepcional!!! A part, tot s'ha de dir, sóc amant dels manga i anime.

Una visió genial i uns dibuixos molt ben fets, t'hi podries dedicar!!

Gràcies per compartir.ho amb nosaltres.

Jony ha dit...

Molt bé Carla el món del còmic és un món fantastic però jo no en sabia gaire, ara gracies aquesta aportació he aprés coses noves que no sabia
molt bé Carla, la majka te raó ja que et podries dedicar que tens molt talent

Noe ha dit...

eiii
quin còmic més currat
els dibuixos són molt encertats i has plasmat molt bé el mite en el còmic!!

molt maco!!

C ha dit...

Moltes gràcies per aquests comentaris.Cal dir que és el primer còmic que he acabat, així que és un miracle (i això que aquest només té 6 pàgs.).Tanmateix us aviso: porta una feinadaaaaaaaaaaaaa tremenda, però si teniu ganes de fer-ne un de ben maco us sortirà bé encara que no sapigueu dibuixar ^_^

Per suportar-ho necessiteu molt de temps i sobre dosis de xocolata "nestlé" (a mi em funciona)

mireia ha dit...

Que guapos els dibuixos, ojala jo sapigues dibuixar així..xd
LA veritat és que no sé que hi posa en llatí!
Et felicito :)

Thaïs ha dit...

Ave!
A mi el manga no m'agrada, os sigui que la majoria de comics no m'agraden, ni tan sols els llegeixo, però és una altra manera diferent de fer les coses.. la veritat és que té molt de mérit, ja que la Carla ha tingut que utilitzar tota la setmana santa per fer-lo, i en la presentació va donar-li un toc d'humor:)en fi, que com sempre la carla ha fet un bon treball..
Vale!

Alba Masnou ha dit...

Ostres! He de dir que he quedat molt impressionada. Jo fa bastants anys que dibuixo - molt intermitentment - manga, i des de la veu de l'humil experiència et felicito per les hores que hi has dedicat.

M'han agradat sobretot les línies cinètiques de la vinyeta central de la cinquena pàgina, estan molt treballades. A mi no em surten mai bé... El dibuix és bo, estil shojo (manga per noies), pel que veig, i les proporcions molt ben trobades (una altra cosa que a mi em falta aprendre...). Un deu pel vestuari i un gran disseny de personatges. Finalment, el fet que sigui en color també m'ha sorprès perquè és una dosi extra d'hores de feina.

I no, no puc entendre el text. Encara em queda tant llatí per aprendre!

Una vegada més, moltes felicitats i segueix treballant i millorant!

L'AMOR COM UNS JARDINS

"Now you hang from my lips like the Gardens of Babylon". Aquesta és un tros de la lletra d'una cançó de Taylor Swift. En catal...

Popular Posts