15 de desembre del 2008

SIMPSON CLASSICATS!





























Mireu aquestes imatges dels Simpson. A veure si comenteu a quin quadre us recorda, i expliqueu qui són els personatges, què representen, quin pintor va pintar el quadre que tots coneixeu...


Esperem els vostres comentaris!!

21 comentaris:

Rakel ha dit...

ooHH com m'agrada aquest quadre!
Sense cap mena de dubte, El naixement de Venus, de Botticelli!
personatges? això ja és una mica més dificil...
el personatge principal que està sortint de la petxina és Venus, l'altre noia se suposa que és la Primavera, que amb aquesta espècie de manta vol tapar a Venus perquè al món carnal no "podia" anar despullada (símbol de perfecció.
Els altres dos que estan bufant són Céfir i Cloris (no se si s'escriuen així, en castellà Céfiro i CLoris). Aquests dos signifiquen la unió.
Bé doncs hem sembla que més o menys he contestat totes les preguntes no?
Fins demà!

Jony ha dit...

M' agrada molt el quadre fa poc vaig veure l' episodi del Simpson en que sortia.
Representa el naixement de Venus
on March representa a Venus i Bart
es Zefir(deu del vent) que segresta a la primavera. En la dreta de la petxina hi ha la primavera(Lisa)
L'autor es sandro Botticelii
i es un quadre de la etapa del renaixement(es a dir del segle XVI)
sandro Botticelli ha dibuixat nua a Venus ja que com molt bé ha dit la Rakel es simbol de puresa i perfecció en el món ideal

majka. ha dit...

Nois...
Veig que el nivell dels comentaris va pujant! Com m'agrada aqeusta tecnicitat! Us animo a tots que seguiu el fil que la Rakelilla i el Bruno han iniciat!

Seguiu així!

mireia ha dit...

que originals els "quadres" aquests dels SImpsons,
doncs el Naixament de Venus de Botticelli. com no ho hem de saber si des que va començar el curs els hem estudiat en dos o tres assigantures.
al centre del quadre hi ha Venus, a la dreta la Primavera, que té una tela que servirà per tapar-la, i a l'esquerra hi ha Zefir i la brisa Aura que estan abraçats


fins demà!

Duna* ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Duna* ha dit...

Fàcil! fàcil! :p
EL neixament de Venus de Boticelli!
Representen Venus, Cleris i Zèfir.

Fins demà! q es l ultima classe de llati de l any. Ö

música s.XX ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Elena ha dit...

És el naixement de Venus de Sandro Botticelli.
Al quadre s'hi representa al centre a Venus a sobre de la petxina, al costat esquerra al Déu dels Vents; Zefir, que es troba amb Aura, que representa la brisa.
Al cantó dret s'observa la Primavera, que va amb una manta i amb moltes flors per tapar a Venus.
Molt originaaaal !
Adéu.
Bones festes!

Elena ha dit...

Montse, el comentari de música del segle XX, és meu de l'altre bloc:S

Aadeeuu!

Judith ha dit...

Es el naixement de Venus de Sandro Botticelli. Els personatges que representen a Venus és la Marge,Bart representa a Zefir deu del vent i Lisa la noia llesta de dels dibuixos representa la primavera

Fa poc vaig veure aquest capitol dels simpsons són molt entretinguts

Bon nadal

Maria Guallar ha dit...

El naixement de Venus de Sanro Boticcelli, l'he vist en directe aquest estiu 2010, a la Galeria Ufizzi. Preciós.

Míriam ha dit...

Em sorprén veure aquestes imatges dels Simpson. Sempre ho relacionen amb tot.
És el neixement de Venus i trobo que és una forma divertida de Saber que són aquestes dues imatges.

Míriam ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Cristian Martinez ha dit...

Que graciós, el quadre es molt conegut es el naixement de Venus, del italià Sandro Boticceli que ara es troba a la Galleria degli Uffizi, de Florència.
El segon quadre es representat aixi:
-Marge representa a Venus.
-Bart representa a Zefir, que es el deu del vent que segresta a la primavera.
-Lisa que esta a la petxina hi ha la primavera
Es un quadre de la etapa del renaixement(del segle XVI)

Anònim ha dit...

Sense dubtes aquest quadre tant famós és el naixement de Venus.Com han dit tots els meus companys actualment es troba a la Galeria degli Uffizi, Florència (Itàlia), aquest quadre es del s.XVI. Molt bona idea Montse de posar un quadre dels Simpson és una mica més divertit.

Bernat Enrich ha dit...

Tants anys mirant els Simpsons m'ha ensanyat una cosa,suposo que al creador dels Simpsons Matt Groening l'hi agrada bastant la historia perquè en molts capítols parlen de grans moments històrics, es una divertida manera d'apendre història perquè la convina amb l'humor de la família més divertida d'Amèrica.

Yasmina Mesa ha dit...

Ostres, els Simpson encara que sembli que no... hi han aspectes de religió i del món dels déus i tal, a vegades a la història va bé que li donin un toc humorístic.

Helena Flor de Lis ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Helena Flor de Lis ha dit...

Doncs si, molts dels capítols dels Simpsons parlen de historia, i es bastant interessant, perquè simplement mirant la tele hi pots aprendre moltísimes coses, i són molt entretinguts ja que com ha dit la Yasmina, tenen un toc humorístic.

Víctor Almazán ha dit...

Al veure aquesta imatge he pogut representar que es el quadre de botticell, però representats pels simpsons.el creador dels simpsons li agradava molt l'historia no només es pot veure en aquesta imatge sino que en moltes altres com aquesta de Adan i Eva:
http://www.google.es/imgres?um=1&hl=es&sa=X&biw=1024&bih=475&tbm=isch&tbnid=yJYttnL0Zivw_M:&imgrefurl=http://www.nivel-x.net/posts/6079/Info/El-evangelio-seg%25C3%25BAn-los-Simpsons.html&docid=uzNmRQnnHifLtM&imgurl=http://criticadigital.com/fotos/galeria/adan_eva_OK.jpg&w=700&h=400&ei=Q9SmT8qWKqmu0QXyhonkAw&zoom=1&iact=hc&vpx=512&vpy=190&dur=323&hovh=170&hovw=297&tx=114&ty=86&sig=112103390829218930371&page=2&tbnh=101&tbnw=176&start=12&ndsp=17&ved=1t:429,r:3,s:12,i:103

Rosa Galán ha dit...

M'ha agradat molt aquest cuadre! ja que representa la deesa de la belleza. Als simpsons molts cops aparteix la mitologia, també va sortir un capítol on el Homer i la Marge són Adan i Eva i si incomplien les seves ordres, sortíen del paradís, també s'apren molt amb aquest tipus de capitols, molt bona entrada!

ASTRONOMIA A LA ROMANA

Les influències de la mitologia clàssica es poden trobar en molts àmbits de la nostra societat, fins i tot en la ciència. En una de les bran...

Popular Posts