2 d’octubre del 2012

PEPSI ENS PORTA AL COLISSEU DE ROMA

Navegant per Internet, he trobat aquest anunci comercial de "Pepsi". Es tracta d'un anunci del 2010, on es produeix "un combat entre tres gladiadors", en aquest cas entre tres dones, cosa que en l'antiga Roma era impensable, ja que la norma romana només permetia a homes esclaus o de classe baixa.

Les tres protagonistes, conegudes internacionalment en el món de la música,  llencen les seves armes a terra, i reivindiquen les seva única arma, la veu. Aquest espectacle el fan en un amfiteatre, davant de milers de persones recreant els ciutadans de l'antiga Roma i de l'emperador, que també és un gran artista internacional.

Aquí us deixo l'anunci promocional perquè el podeu veure. Sabríeu dir quins són els quatre artistes que promocionen aquesta marca comercial? També podeu explicar l'escena que es representa.


              


Cristian Martínez
4t ESO 

20 comentaris:

Laia Fernández ha dit...

Beyoncé, Britney Spears i Pink!!! Per ser del 2010, no recordo pas haver vist cap fragment d'aquest anunci per la televisió. Pot ser que surti l'Enrique Iglesias també??????
La cultura romana dóna per molt...!!
bona entrada!

Unknown ha dit...

Jo tampoc havia vist mai aquest anunci! Crec que per molt temps que passi, sempre hi haurà mil raons per seguir parlant dels romans i per fer-los servir, al igual que es fa en aquest anunci, com a símbol de força i de poder.

Mol bona entrada!

Unknown ha dit...

Unes grans de la música, como són Beyoncé, Pink i Britney Spears integrades a la cultura romana.

Ha sigut un video molt interessant!
Bona entrada:)

Llúcia Gómez ha dit...

Molt bon paper han fet la Beyoncé, la Britney i la Pink en aquest anunci! tot i que al igual que els altres.. jo tampoc havia vist mai aquest anunci per la televisió. L'anunci esta bastant ben ambientat. Bona entrada:)

Unknown ha dit...

Olé, quina entrada més original. La veritat és que tampoc havia vist l'anunci i és estrany per la gent que ho protagonitza.

Molt bona entrada Cristian! Ha estat bastant entretingut veure el vídeo i saber que encara hi ha moltes coses relacionades amb la cultura romana!

Unknown ha dit...

Un anunci boníssim! Un escenari romà molt ben aconseguit amb unes protagonistes que són de les grans de la música modera, Britney Spears Beyoncé i Pink.

Bona entrada, molt original!

Unknown ha dit...

Aquesta entrada trobo que és molt original, un vídeo molt interessant de veure amb quatre artistes com son Britney Spears, Beyoncé, Pink i Enrique Iglesias. Trobo que els del vídeo també han triat un bon lloc, ja que és molt representatiu de Roma.

Unknown ha dit...

Trobo que és un gran anunci tot i que no le vist mai per la televisió. En aquest anunci es pot veure molt bé com podia ser un colisseu roma complet i ple de gent.

Molt bon video i bona entrada.

Sandra García ha dit...

Un anunci molt original, jo tampoc l'havia vist mai fins ara tot i que està molt ben fet per la seva manera de relaciona aquestes grans cantants com Beyoncé, Britney Spears i Pink amb la cultura clàssica

Molt bona recerca Cristian, molt interessant!

Brian V. ha dit...

una entrada genial, la cultura romana dona molt de si i aixo es veu reflectit també en els anuncis.

Irene Sánchez ha dit...

Britney, Beyoncé i Pink!!
el video es molt entretingut i jo tampoc l'he vist mai per la televisió ni que sigui un fragment. Apart, l'anunci està molt ben fet i té una idea molt original.
Felicitats Cristian, molt ben buscat!

Adrià Sanchez ha dit...

Enhorabona Cristian, una molt bona entrada, ha estat molt original, encara que ningú ho hagi vist per la televisió, crec que és una cosa nova i un treball ben aconseguit i ben redactat.

Felicitats Cristian.

Maria Guallar ha dit...

Molt original, pel que es veu ningú havia sentit a parlar d'aquest anunci, segurament no el van emetre per la televisió d'aquí.
Pel que fa als protagonistes són la Britney Spears, la Beyoncé, la Pink i l'Enrique Iglesias com a emperador.

Paula Campelo ha dit...

És la primera vegada que he vist aquest anunci i ara m'en adono que es va fer l'any 2010!

Crec que la persona que va tenir la idea principal de fer aquest vídeo, integrant a grans artistes com en aquest cas són Britney Spears, Beyoncé, Pink, i Enrique Iglesias hi va sortir guanyant ja que és molt original i veiem com transportem a aquests quatre artistes a l'època romana quan encara es feien lluites de gladiadors en anfiteatres.

L'element que més crida l'atenció és que les protagonistes del vídeo són tres dones, quan sabem perfectament que les lluites de gladiadors únicament es feien entre homes i alguns cops amb animals com, en aquest cas, els lleons.

Et felicito Cristian!

Molt bona entrada (:

Carla Espinosa ha dit...

M'ha semblat una entrada molt interesant, ja que mai havia vist aquest anunci, i han tingut molt bona idea a l'hora de realitzar-lo ja que es molt original el fet de que unes cantants tan conegudes internacionalment criden molt la atenció.

Unknown ha dit...

Jo com molts altres companys que han comentat l'entrada tampoc havia vist mai l'anunci. Crec que és molt original, però per sobre de tot, que crida l'atenció. Per cert molt bona la cançó!

Mariona Lucas ha dit...

són Pink, Beyoncé i Britney. Pel que fa al emperador em sembla que és Enrique Isglesias.Es interessant la quantitat de fallos que té l'anunci jaja.

Yasmina Ketami ha dit...

Quines tres Dives per favor! Hagués estat motbé que en el seu temps les esclaves es posesin a Cantar.
Fa gràcia que el paper de Juli Cèsar sigui l'Enrique Iglesias!
L'anunci m'encanta de debò!

Eulàlia Tarragó ha dit...

Molt curiós l'anunci!
Jo tampoc l'havia vist mai, però m'hagués agradat veure'l per la televisió. Crec que han fet molt bé amb el fet de posar tres icones de la música, ja que això ens atrau molt a mirar-lo.
En referència a l'escenari romànic, esta molt ben fet, trobo que han fet un bon treball!

Molt ben escollida l'entrada!

Martina Maldonado ha dit...

Hola Cristian! Mai havia vist aquest anunci però m'ha semblat molt bé que el publiquis ja que no ens hauríem de perdre a unes grans cantants com la Pink, Beyoncé i Britney Spears. Pot ser que el Rei sigui Enrique Iglesias?
Per cert, m'han dit que aquest anunci s'ha fet al 2004, algú em podria dir si això és cert?
Molt bona entrada!!

ASTRONOMIA A LA ROMANA

Les influències de la mitologia clàssica es poden trobar en molts àmbits de la nostra societat, fins i tot en la ciència. En una de les bran...

Popular Posts