21 de setembre del 2011

COL·LECCIÓ BERNAT METGE

El diari Ara, és un diari català que des de principi d'aquest any s'ha començat a vendre a tot Catalunya. Ara comença una nova col·lecció de 51 llibres de relats i històries dels grans autors grecs i romans. Alguns d'aquests llibres són:


La col·lecció conté:
  • Els poemes d'Ovidi i Virgili.
  • Les tragèdies de Sòfocles i Antígona.
  • El pensament de Plató, etc.
I cada llibre conté:
- Una introducció.
- Un text original en grec o llatí.
- Un apartat crític.
- I moltes notes.

I si et fas subscriptor et regalen una col·lecció per a l'escola que vulguis.

Mireia Cutura
2n Batx

10 comentaris:

Aina ha dit...

Crec que aquesta colecció està molt bé, ja que simplement per uns pocs euros més alhora de comprar el diari obtens llibres que han passat a la història.

Artur Bossy ha dit...

Aquesta col·lecció pot ser interessant de fer ja que totes les obres que has dit que surten són d'autors gran importància en el món clàssic. Per altre banda, penso que et poden ajudar a entendre molt millor la civilització grega i romana.Una molt bona iniciativa d'aquest diari català! Bona entrada!

Yasmina Ketami ha dit...

Aquests llibres tíndrien que comprar-se per l'institut i a Llatí ens ajudaríen molt a tots. I a Sobre que només vénen gratuïts amb un Periòdic.
Gràcies.

Anna Solà ha dit...

És molt interessant aquesta col·leció ja que acostarà els classis a tots els lectors. Esperem que algú es subscribeixi i poguem gaudir d'els llibres pilars dels nostres avantpassats. El que més m'interessa són els llibres de Plató i altres filòsofs. Espero poder llegir-los!

Anahi ha dit...

Buf... Semblen interessants, però són bastants diners, oi?
Sort que en portaràn a l'institut i els podrem llegir.
Bona entrada!!

Unknown ha dit...

És molt interessant, m'encantaria tenir-ne una col·lecció a l'institut. A més, si són gratis per les escoles, no? El nom "Bernat Metge" deu ser per a fer homentge precisament a Bernat Metge (Barcelona, entre 1340 i 1346 - 1413), escriptor, traductor i primer representant de l'humanisme a les lletres catalanes. Va estar molt implicat en la literatura grega i romana antiga i per això deuen titular la col·lecció "Bernat Metge".

Visca els diaris catalans!

Juhy Javier Dominguez ha dit...

Aquesta col·leció de diccionaris estan bastant bé, encara que hagis de pagar molts diners seria una gran inversió per un ateix tenir-los, i una bona idea seria comprar-los per l'institut i fer-los servir, ja que com dius tu Mireia, ens explica històries de grans autors grecs i romans..

Dima ha dit...

Trobo que es una bona idea que ara publiquin aquests llibres ja que pot ser interessant i una cosa per aprendre sobre com vivien abans els grecs i els romans.

fermin samblas ha dit...

pot ser interesant per la gent que vol aprofundir el tema dels grecs i romans o la gent que simplement vol llegir de totes amneres trobo que es una bona idea

Roger Morató ha dit...

És una gran idea la que han tingut ja que així et culturitzes, de les civilitzacions passades, que han sigut el present i per pocs euros.

ELS CONCURSANTS D'OT 2023 SI FOSSIN DÉUS DE L'OLIMP

El passat 19 de febrer va ser la final de la dotzena edició d'Operación Triunfo. Des de finals de novembre, per les xarxes socials, nomé...

Popular Posts