"SPARTACUS" SANG, SUOR I SORRA

Cuatro emetrà molt aviat la nova sèrie, Spartacus ambientada en l'antiga Roma.
Espartac, segons fonts de l'antiga Roma, va ser un gladiador rebel que va dirigir la rebelió més important contra la república romana, va ser coneguda com la III Guerra Sevil o Guerra d'esclaus .


La sèrie ens mostra la vida d'Espartac des de la seva captura a mans romanes, el seu pas per la escola de gladiadors , fins la rebelió i la fugida juntament amb els seus companys gladiadors.


lluita d'Espartacus




La sèrie no només ens mostra la vida d'Espartacus , sinó també la connivència entre els gladiadors i el tracte que reben.


Us deixo una petita introducció d'aquesta sèrie








Sandra Solé
4r ESO

Comentaris

Anna Solà ha dit…
Ha de ser molt interessant! Estaria bé mirar-la (a classe?) per aprendre més coses sobre els romans ja que gairebé sempre les pel·lícules i les sèries són molt fidels.
Cada vegada més hi ha més sèries sobre el món classic (Hispània, i Sparta), i cada vegada tenim més feina al blog!
abigail ha dit…
Bona entrada!
Jo anava a fer la mateixa, vaig veure el seu anunci publicitari l'altre dia per la tele.
sembla interessant la seria, no l'havia vist mai, però tal i com està el video sembla interessant.
Maria Carreras ha dit…
Sembla una serie interesant. A més crec uqe no he tingut oportunitat a veure una serie que ens expliqui coses sobre els romans.
Gran entrada!
Sofia Pineda ha dit…
Jo ja he vist Espàrtac i la veritat és que em va semblar bastant interessant. M'agradaria, però, tornar-la a veure, ja que aquesta sèrie sembla més nova i amb més acció. M'anirà també molt bé per a saber més coneixements sobre els romans.
Molt bona entrada!
Laura Juncà ha dit…
Sembla una sèrie interessant, per aprendre com vivien els gladiadors i com era el seu entorn. M’ha semblat una mica sanguinària, però ja esta bé que hi hagi acció.
Molt bona entrada!
Marc Castañeda ha dit…
Sembla força curiosa i a més es podria aprendre més coses d'història sobre els romans. A veure si algun dia tinc temps i la veig, amb la imatge ja em faig una idea de com serà.
Núria Garzón ha dit…
Les imatges del vídeo son fortes. Es veuen moltes imatges d'homes morts i molta sang. Encara que mostri la realitat del que passava en aquella època no m'agrada veure-ho tant directament. Surt sang per tot arreu.

Entrades populars d'aquest blog

LA SOCIETAT ROMANA

LES CIUTATS ROMANES

LES CASES ROMANES