15 d’abril del 2009

ADULESCENS




8 comentaris:

Jony ha dit...

Molt be la revista adulescens ´´és molt interessant, allà podem trobar jocs, entreteniments, còmics, etc...
És una forma entretinguda de parlar llatí

Cinta ha dit...

Aquesta revisata Audulecents ès realment moolt interessant! ja que hi pots trobar de tot relacionat amb el llatí peró de manera divertida, que no és fa tant pesat d'aprendre (:
gràcies Montse per penjar-ho :D

Jony ha dit...

Torno a comentar per dir que Adulescens es una revista molt interessant que a la vegada pots aprendre llatí i t'ho pots passar bé. Destacaria els còmics que després de llegir si hi ha paraules que no s'entenen hi ha sopes de lletres o activitats que t'ajuden a la comprensió

Andrea Padilla ha dit...

Aquesta revista està molt bé!
Apart de podre divertir-te amb els còmics també pots aprendre noves paraules i amplar el vocabulari, sobretot el vocabulari sobre els elements de l'escola.
Moltes gràcies Montse:)

Judith ha dit...

Aquesta revista ADULESCENTS és molt entretinguda i cultural alhora perquè en ella i podem aprendre moltes coses educatives que ens fan passar l'estona per l'educació de tots.

Demà ens veiem gent
Un petó

Aina ha dit...

Aquesta revista està molt bé i també és molt entretinguda. A més d'això hi ha exercicis facils per aprendre una mica de vocabulari en llatí.

Bon dia a tothom!

Elena ha dit...

La revista d'Adulecents és molt interessant i aporta moltes coses de tot tipus. Crec que amb aquesta revista pots trobar tant jocs com còmics i a més, aprens de manera divertida el llatí i molt vocabulari

Gràcies Montse per l'entrada.

beeRtaa ha dit...

que guay la revistaa :) te molts entreteniment i aixo fa que una llengua no sigui tan pesada, encara que s'igui molt interesant :).
m'agrada m'agradaa :). xd

L'AMOR COM UNS JARDINS

"Now you hang from my lips like the Gardens of Babylon". Aquesta és un tros de la lletra d'una cançó de Taylor Swift. En catal...

Popular Posts