25 de juny del 2012

MEDUSA

Els atributs de Medusa eren el cabell de serps, ullals, les mans de bronze i normalment es representa la seva decapitació. Medusa era una de les tres germanes gorgones. Ella era la més maca, per això medusa va mantenir relacions sexuals en el temple d'Atena. 

En adonar-se'n, Atena va castigar Medusa convertint-la en un monstre amb els cabells amb serps i amb la seva mirada convertia la gent en pedra. Atena, en assabentar-se que Medusa estava embarassada va enviar a Perseu perquè li tallés el cap i de la sang que va caure van sortir els seus dos fills Pegàs, Crisaor i Amfisbea.




Dana Garcia
Pol Fernández
2n ESO

5 comentaris:

Montse ha dit...

Pol i Dana, heu fet una bona feina!!

Yasmina Ketami ha dit...

Sempre s'ha parlat de medusa com a una bèstia terrorífica capaç de combertir a qui li mirés en pedra pero casi ningú sap l'història de radere. No sabía que de la seva sang neixien els seus fills.
Moltbé:)

Martina Maldonado ha dit...

Molt bona entrada!! Tots coneixem a Medusa com aquella deessa que es veu a les pel•lícules o que es parla a les llegendes, però ningú es sap l'historia que hi ha al darrera, per arribar a ser aquell monstre que convertia en pedra a totes les persones que mirava als ulls. És per aquesta raó que està molt bé saber una mica més sobre aquesta deessa mitològica. Us felicito!

Manar ha dit...

Sempre he sentit a parlar d'aquesta història i he de dir que sempre que m'imagino a medusa m'entra por.
Bona entrada!

Unknown ha dit...

Molt bona entrada! Sempre he sentit parlar d'ella com uns monstre que comvertia a la gent en pedra només amb mirar-la, però no sabia perquè havia estat ni tampoc que de la seva sang sortissin els seus fills.

ASTRONOMIA A LA ROMANA

Les influències de la mitologia clàssica es poden trobar en molts àmbits de la nostra societat, fins i tot en la ciència. En una de les bran...

Popular Posts