18 de febrer del 2010

VESTIMENTA ROMANA

A la classe estem fent una pel·lícula sobre la vida quotidiana a Roma. Aquesta persona és un skater, i passa una sèrie d'aventures allà: Coneix gent, viu en una vil·la romana, lluita en l'amfiteatre... Segons la classe social de les persones ,porten una vestimenta diferent, unes joies diferents...

En aquest powerpoint hi ha una sèrie d'imatges que ens ajudaran a perfeccionar la roba, el calçat i les joies de la pel·lícula.




Powerpoint de Germán González

En aquest vídeo podreu veure quatre maneres diferents de fer una toga amb un simple llençol.

13 comentaris:

Aina ha dit...

Gracies al powerpoint podem veure la vestimenta que portaven els romans molt detelladament, el calçat i les togues. El segon video ens ajudarà molt per a quan ens volguem tornar a disfressar de romans! Felicitats!

AVE!

Maria i Aina

Jony ha dit...

Hola,som el Nil, Jonatan, Abigail.

Hem vist el powerpoint i ens sembla bastant interessant, i com diu la Aina i la Maria a veure si ens tornem a disfraçar de romansA.

Adeuu!!

Elena ha dit...

Hola!
Està molt ben fet el power point. Avui dia, fa no molt, ens han arribat les sabates romanes, així que com podem els romans han perdurat fins els nostres dies!!
Adeu!!

mireia ha dit...

El power point està molt ben construit, i aquest idea que heu tingut a classe està molt bé! Nosaltres l'any passat ens vam disfressar de romans i ens ho vam passar molt bé, segur que si busqueu pel blog trobeu fotos!

majka. ha dit...

Germán! molt interessant. Pel que fa la pel·lícula, jo ja tinc ganes de veure.la, i pel que fa al vídeo... pregunta per batxillerat i veuràs la quantitat de togues i vestimentes que vam fer... jiji, si algun dia hi torneu jo vull venir!

Judith ha dit...

Saber una mica més dels nostres romans és interessant i a més a més si es com es vestien encara més en aquest video aquest internauta ens ha ensenyat les quantre maneres diferents de posar-se una toga així que ja sabem que si ens tornem a disressar de quina manera fer-ho.
Majka per suposat que has de venir hi estaras convidada que ja fa temps que no ens veiem.

Albert ha dit...

El podriem utilitzar per disfrassarnos de romans.

Ave!

Anònim ha dit...

Nosaltres ultimament hem estat buscant informació similar per al treball de sant jordi. Això ens ajuda a l'hora de disfrassar-nos. gràcies :)

Max i Júlia

Manon ha dit...

Nosaltres aquests dies vam estar buscant informació sobre la vestimenta romana, per la representació de Sant Jordi. Moltes gràcies, serà de bona ajuda :)

Manon i Mireia.

Carla Solà ha dit...

Gràcies per aquest vídeo, crec que ens anirà molt bé per a la nostra obra. De veritat Germán.

MERXII :)
Judit Pujol i Carla Solà!!

claudia ha dit...

Aixó ens anira molt be per la obra que fem els de 4rt per sant jordi!
merci!

Andrea Padilla ha dit...

Està molt bé! a més el power point molt ben estructurat.
Nosaltres l'any passat ens vàrem disfressar, busqueu per el blog segur que trobeu alguna mostra.)

Adrià ha dit...

Es un gran model a partir a l'hora de disfrassar-nos.

El final es molt vo.

L'AMOR COM UNS JARDINS

"Now you hang from my lips like the Gardens of Babylon". Aquesta és un tros de la lletra d'una cançó de Taylor Swift. En catal...

Popular Posts