1 de febrer del 2010

TOTS ELS MOTS PORTEN A ROMA...

Com cada any, els alumnes de 2n de batxillerat han fet l'exposició oral del treball que han dut a termè durant tot el curs.

El passat dimecres 27 vam assistir a l'exposició de treball de recerca amb el tema de clàssiques anomenat "Tots els mots porten a Roma..." Cristina Pacheco és l'autora del treball, qui ha donat la tesi de que moltes multinacionals i grans empreses, noms de botigues, cafeteries,etc... donen al seu producte algun referent clàssic per semblar més atractiu a la vista dels clients, com a recurs per vendre.


La conclusió general és que és realment així, les clàssiques són un recurs idoni per els publicistes.

Què farien Nike, Audi o Lotus sense les clàssiques! L'exposició va començar a les tres aproximadament i la Cristina va presentar la seva tesi, seguidament ens va explicar la metodologia fins arribar a la part elemental del treball on l'alumna de segon de Batxillerat ens presenta un producte de cada ram, a més de botigues, noms de cafereries...


Després de deixar-nos bocabadats per la claredat del seu treball i per conèixer que Justificació completales clàssiques són molt útils en aquest món de la publicitat, la Cristina ens donà la seva conclusió i finalment l'opinió.


Realment ha posat les clàssiques en un bon nivell!


Maria Aznar
Jèssica Sanguña
Jonatan Martínez
1r Batx

16 comentaris:

Andrea Padilla ha dit...

Molt Bé, segur que li va anar molt bé. Espero que tregui molt bona nota.
Moltes gràcies noies per esplicanse com va anar.

Pau Muñoz i Andrea Padilla

mireia ha dit...

M'agradaria haver anat a veure aquest treball de recerca, però a aquella hora també hi havia el treball de la Maria Nadal, i per la idea que tinc per fer jo l'any que ve m'anava millor anar a veure el seu.
Però segur que ho va fer genial!

abigail ha dit...

Cristinaa!

Segur que et va anar molt bé :)

majka. ha dit...

felicitats als que heu fet bons treballs de recerca. sé positivament que alguns hen sigut molt bons. Espero que rebin el reconeixement que els pertoca.

Pel que fa a les clàssiques... què voleu! aviat tot el món serà clàssic... o potser ja ho és més dle que ens pensem!

Elena ha dit...

No vaig poder anar a veure aquest treball però segur que ho va fer molt bé!

Aina ha dit...

A mi també m'agradaria haver-hi anat, però estava en una altra exposició. M'alegro de que li vagi sortir bé i espero que tregui una bona nota en el treball.

Ave!

Paueet ha dit...

A mi també m'hauria agradat anar-hi, però era a un altre treball.

Pau

Judith ha dit...

M'agradaria haver anat perquè segur que hauria estar molt interessant.

Anònim ha dit...

Segur que va ser un treball complicat pero alhora divertit i entretingut de fer, de buscar coses i tot això.. espero que hagi anat bé la nota :D


:)

Mireia Cutura ha dit...

Cristina segur que ho vas fer molt bé ! Ja em suposo la feina que et va dur a terme aquest treball, amb totes les entrades que vas fer al blog, ja me'n vaig fer una idea.

Elii ha dit...

Segur que ho vas fer molt be noia!Creiem que el treball era complicat pero que segur que tas ensortit molt be! Ens alegrem!
Claudia i Eli

Adrián Prado ha dit...

Segur que t'ha sortit un treball fantàstic,has fet molt bona feina aqui al blog, i el resultat segur que sera brillant.

Espero que la nota vagi bé!

Adrià Prado

Carla Solà ha dit...

Jo penso igual que els meus companys, en aquest bog has fet molta feina i ja veuràs com la nota el recompansarà tot el temps implicat en aquest treball!!!

Molta sort Cristina ;)

Laia ha dit...

És un treball de recerca que tots els que fem llatí hem pogut "segui d'aprop" des de aquí el blog, i realment em sembla interessant.

Estic segura que l'exposició li va anar molt bé, ja que l'esforç per aconseguir un bon resultat ha estat molt gran.

Molta sort en la nota!

Laura ha dit...

Cristina segur que t'ha sortit molt bé, la feina que has fet en el blog ha sigut molt bona!!!
Sort!!!

Elena ha dit...

Segur que va fer un treball exemplar, a més va buscar i trobar moltes paraules llatines en botigues, marques.. M'hagues agradat veure aquest treball.
Bona feina Crisitna!

L'AMOR COM UNS JARDINS

"Now you hang from my lips like the Gardens of Babylon". Aquesta és un tros de la lletra d'una cançó de Taylor Swift. En catal...

Popular Posts