18 d’octubre de 2009

AUDI


Audi, és una marca de cotxes. Aquesta marca és destacada per fer automòbils elegants, sofisticats, esportius i amb una tecnologia molt avançada.

Resulta que la marca "audi", ve d'un home anomenat August Horch, perquè aquest home era un dels pioners d'una indústria automobilística alemanya. Després de tenir algunes dificultats financeres i desavinences internes, va decidir abandonar la companyia per a crear una nova fàbrica d'automòbils.

El senyor Horch va perdre un disputa legal pel nom de la companyia i no va poder tornar a utilitzar el seu cognom, pel que va escollir el nom "Audi". Audi és la traducció llatina del cognom Horch.Aquest és l'audi A3. He posat aquest ja que a mi m'agrada, no és per res en particular, però hi han molts models diferents.
August Horch va ser un ingenier alemany i pioner de la indústria del automòvi. Va fundar l'empresa que en la actualitat és la marca AUDI.Ara posaré un vídeo per veure com presenten aquest cotxe. Aquest anunci, no és d'aquest any però crec que està molt bé.D'on pot provenir el nom de audi? Quina relació hi trobem?Carla Solà
4t ESO