9 de juny del 2022

CLEÒPATRA

Cleòpatra Filopátor Nea Thea va néixer el 69 aC i va morir l'any 31aC,ella era molt coneguda i els seus enemics la nombraven la vivora del riu Nil, ella era molt intel·ligent ja que savia parlar 7 idiomes sense problemes, ella mateixa deia que era la reencarnació de una deessa egípcia nombrada Isis, que era sobrenatural ja que segons la religió de l'antiga Egipte, ella era una maga ja que va ressuscitar el seu marit Osiris que era el deu dels morts i va salvar Horus que va ser apunt  de ser assassinat pel seu pare, el déu Set.

    Cleòpatra, Reni Guido

Ella va ser nombrada reina quan tenia 18 anys a causa de el testament del seu pare, també va fer portar el seu pare un vigilant perquè es fes realitat el seu testament ja que també posava que ella s'avia de casar amb el seu germà Ptolomeu XIII.

Octavi era el que manava en aquella època, i per demostrar que era superior a ella tenia un pla que tractava d'acusar de delictes molt greus a Cleòpatra, fer-la presonera per als delictes comesos i, en veure-ho els habitants de l'imperi, Cleòpatra hagués caigut tan baix que ell tindria més prestigi.

Quan ella va veure que el pla d'Octavi es portava a terme, va decidir treure's la vida a partir del verí d'una cobra egípcia.

Julià Pagespetit Pla
4t ESO

2 comentaris:

Maria Vasileva ha dit...

Em sembla que aquesta entrada és correcte, ja que explica una mica de com era Cleòpatra i una part de la seva història i s'entén bé. El que potser faltaria en aquest cas és detallar més la història de la seva vida des del principi. I una altra cosa que es podria posar és algun vídeo o una altra imatge. Però en general, està bé.

kawtar el mouden ha dit...

Cleòpatra és la persona que més m'interessa, m'agrada molt informar-me sobre aquesta dona. Aquesta entrada esta bastant bé, la informació s'ha entès perfectament. Estaria bé posar més informació sobre la seva vida, posar detalls importants de la seva historia i alguna imatge més o un vídeo on expliqui més informació sobre Cleòpatra. En resum, està bé la teva entrada però podries millorar-la més.

L'AMOR COM UNS JARDINS

"Now you hang from my lips like the Gardens of Babylon". Aquesta és un tros de la lletra d'una cançó de Taylor Swift. En catal...

Popular Posts