18 de gener del 2010

ITINERA PER EUROPA 1

Els alumnes de 4t hem viatjat per l'imperi romà. Bé... hem fet uns viatges imaginaris, però ens ho hem passat molt bé visitant tot de monuments, anant a les termes, al teatre, al circ. Hem viscut com autèntics romans!!!

Vegeu-ho vosaltres mateixos i digueu què us en sembla!






Laia Closa
Clàudia Marco
Kilian Aubà
4t ESO

22 comentaris:

Killian Aubà ha dit...

es el millor de tots, perquè l'he fet jo! amb dues companyes, no tot sol jeje...

he apres moltes moltes coses fent aquest treball, ens a servit de molta ajuda, aixi que ma agradat molt fer-lo.

claudia ha dit...

Ens ha agradat molt aquet viatje, ha estat interessant i molt divertid ja que havia algun moment ambs alguns nervis. Espero que vosaltres també fe-ho un viatje tant interessant com el nostre.

Anònim ha dit...

Trobo que és un powerpoint molt ben treballat, amb moltes fotoggrafies dels llocs que anaven visitant, amb una explicació corresponent a cada foto.
El plantejament del viatge està molt ben pensat, amb molta imaginació. La presentació, també està molt ben feta, amb colors que resalten entre els altres..
I l'explicació oral del treball que van fer també va ser tant elaborada com el treball.

Veu fer una bona feina:)

Anònim ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Judit ha dit...

es un molt bon power point ja que esta molt bé esplicat cada dia i cada lloc que visiten. M'agrda la ideea de fer-ho com un diari i anant explicant el que han visitat. També esta bé cada foto que han posat de cada lloc aixi et pots fer una idea d'on han estat. La ruta que han fet crec que esta bém i interessant.

Elena ha dit...

M'agrada molt el recorregut que us va tocar de Barcino a Londinium. També m'ha agradat la historia que eu fet per lligar-ho amb aquest treball, per cert sort que van apareixer els vostres amics i veu decidir de que no guanyes ningú. Carpe diem , com eu posat algun com al treball:)
I molt oredenat tot el treball i sobretots els apats i l'alimentació que feieu durant aquest recorregut.
Bona feina nois! Ha estat força bé aquest treball!

Laia ha dit...

Realment és un viatge molt interesant! La veritat és que nosaltres ens ho vam passar molt bé i a més a més com diu al final vam acabar guanyant als nostres amics i al moment contrincants.

Personalment crec que el més difícil ha estat col·locar la fotografia adequada en cada explicació de cada lloc que vam poder visitar. (Les teniem una mica desordenades i no ens en recordàvem de cada monument que vam visitar).

La resta ha estat bastant més fàcil, el viatge ha estat bé, hem pogut vistiar moltíssims monuments, hem pogut viatjar uns dies amb vaixell... Ha estat força entretingut! Potser també ens ha costat recordar per totes les vies que vam passari sobretot trobar un mapa on hi estiguessin totes.

Tot i això ha estat molt entretingut i interessant!

max ha dit...

esta molt ben fet, la vritat.
gracies a aquest treball podem aprendre com vivien i com feien per desplaçar-se, alhora sabem el que menjaven i quins monuments podem trobar a cada ciutat del trajecte.

moltes felicitats killian, claudia i laia!!!!

Mireia Cutura ha dit...

Trobo que és un treball molt ben organitzat i explicat. Les fotos ajuden molt a que no es fagi una exposició aburrida. És molt dievrtida la manera en com ho heu explicat (com una cursa, i qui arriba primer guanya). Es nota que és un treball que us ha ocupat bastant temps lliure. Us felicito als tres. BONA FEINA :)

Desi ha dit...

M'ha agradat molt fer aquest treball, ja que ho hem fet en grups i hem passat una bona estona.

Aquest power poin jo no vaig tindre l'oportunitat d'obserbar com ho presentaven i ara l'he pogut veure. Per el que he pogut observar esta molt be i conte molta informacio.

un peto

Ousama ha dit...

holaa!!!

molt interressant el viatge!!! avera si tots els classics podem dur a terme aquets viatge jeje i als altres que encara em de veuraa!!!

=)

Laura ha dit...

M'agradat molt aquest treball com estava fet i de la manera en que estava organitzat. El treball estava bastant complert i l'expocició va està molt ben explicada.
Bona feina!!!!

Elii ha dit...

Esta moltben fet i crec que esta molt ben organitzat el vostre viatge fins a Londnium, crec que es molt original que fesiu aquest viatge com si fos un petit concurs.
Bon treball Claudia,Laia i Killian!

Manon ha dit...

Trobo que aquest treball està molt ben treballat, té els textos corresponents amb les fotografies. La historia es molt interessant, la idea de fer-ho en forma de diari, m'ha agradat molt.
Bona feina! :)

oriol ha dit...

El powerpoint que han fet, está molt ben treballat. Aconsegueixen possar-nos de devó la pell dels romans, i ens ho faciliten les fotos amb les seves corresponents explicacions. Visiten ciutats actuals de molta antiguitat com tolosa. La veritat es que m'he sorprés, el seu contingut es molt ampli, està tot molt ben assenyalat, ens expossen l'alimentació i àpats de l'epoca, està molt aconseguit. S'ha de felicitar en aquest grup!

Adrián Prado ha dit...

Trobo que el power point està molt ben elaborat, a mes de que la exposició també els hi va sortir molt bé. Es interesant com comença aquest viatge, i a mes en el power point tot hi que no esta tot el treball, hem sembla que es bastant complet, i que el dia a dia esta molt ben explicat, amb tots els detalls.

Adrià Prado

Carla Solà ha dit...

Per el que jo crec, és un treball que a mi personalment m'ha agradat molt ja que el powerpoint ha estat molt elaborat i també crec que està molt ben explicat i encara més ben detellat tot.

Penso que aquest treball a hagut de ser molt divertit de fer, per tant quan es fa un treball divertit i entrentingut, normalment surt més bé.

Gràcies!!

Andrea Padilla ha dit...

Eiii! molt interessant, segur que heu aprés ,molt sobre totes les reliquies que ens han deixat, i que encara perduren amb els segles.
Molt bé nois!:)

abigail ha dit...

m'agrada molt aquest treball, trobo que le que més m'ha agradat ha sigut la historia que eu fet per lligar-ho, apart les fotografies ajuden bastant.

:)

Jony ha dit...

Heu fet un bon treball explicant un itinerari realment bó on segons les fotografies veiem les empremptes que ens han deixat els nostres amics romans a tota Europa!!

mireia ha dit...

Que divertit aquest treball! Nosaltres l'any passat no el vam fer i està bé fer-lo ja que així coneixes una mica més el món..
Molt bé

Elena ha dit...

Molt interessant el vostre viatge imaginari!
Penso que heu fet un gran treball i les fotografies són bastant interessants!
Molt bé !!

ASTRONOMIA A LA ROMANA

Les influències de la mitologia clàssica es poden trobar en molts àmbits de la nostra societat, fins i tot en la ciència. En una de les bran...

Popular Posts