29 de novembre del 2009

SCRIBBLENAUTS DS

Hola, clàssics!
No sé si alguns de vosaltres disfruteu descobrint jocs nous amb la nintendo ds i potser fins i tot haureu jugat a un nou joc que es diu scribblenauts. És un joc genial pels que disfrutem fent volar la imaginació i que ens agraden els jocs que no tenen límits en aquest sentit.

Aquest joc, una mescla de plataformes i missions, té un diccionari intern ple de paraules tangibles; personatges, objectes, animals, sers, etc. i hem de passar proves i resoldre enigmes amb els obejctes que vulguem, només cal escriure'ls.

El millor de tot és que els objectes i els éssers vius interactuen. Bé, el cas és que jugant he descobert alguns personatges que penso que us són familiars. Pels que no conegueu el joc, us penjo algun vídeo, però us convido a buscar-ne més perquè són els molts els personatges mitològics que coneixeu d'aquest vídeojoc.

Descobrireu diferents personatges mitològics i no només de la mitologia que toquem més d'aprop, la grega, sinó també d'altres.
Aquesta és una altra mostra de que el món clàssic llunyà, pòtser no ho és tant! Com diem nosaltres... AVIAT TOT EL MÓN SERÀ CLÀSSIC!







ANEM PER FEINA!

Quins éssers de la mitologia grega heu descobert?

Coneixeu qui són i el seu nom grec?

Sabeu més personatges de la mitologia grega que hi ha al joc, però que no apareixen als vídeos?

... apa!.. a seguir descobrint... ;-)

11 comentaris:

Paueet ha dit...

posare tots el èssers mitològics que apareixen:
la Hidra, el Centauro, Pegasso, un "Grifo", Quimera, Basilisc, un Minotaure, Cerberus, Esfinx, Ciclop.

El joc en si no té molt de sentit, però per pasar l'estona creant tot tipos d'obejectes te que ser entretingut.

Jony ha dit...

He trobat aquestes criatures mitològiques: Hidra, Dracao, Pegaso, Grifó, Anaconda, Peroxido,Manticora, Quimera, Minotaure,Leviata, Dragao chinés i Esfing.

A més he trobat una web molt interessant on es pot cada una de les criatures mitològiques

http://telamamaria.blogspot.com/2008/02/mitolgics.html
Adéu

majka. ha dit...

mmm... veig que teniu un vental moooolt ampli sobre criatures de la mitologia grega! Jony, estàs segur que el dragó xinès pertany a la mitologia grega! jajaj torneu a repassarels noms i intenteu posar.los també en grec, així us assegureu de tot!

Pauet, pensa que aquests vídeos no són el joc, el joc és diferent, aquests vídeos només mostren la pantalla d'inici perquè puguis veure quins personatges hi ha! sinó seria molt avorrit!

Ousama ha dit...

holaaa!!!!!

crec que en el video apareixen els seguents personatges:

la Hidra, el Centauro, Pegasso, un Grifo, Quimera, Basilisc, un Minotaure, Cerberus, Esfinx, Ciclop.

trobo que es un joc aburrit pero jugant aprens bastan.

Killian Aubà ha dit...

jo he trobat aquest: Pegás, Grifó, Anaconda,Quimera, Minotaure,Esfinx, Centaure, Ciclop, Basalisc.
Bé, jo sols he trobat aquest, estan bé, no se sap, estan malament, no se sap.
Busqueu-ho.

Adrià ha dit...

Aquest joc deu ser molt entretingut (o no).
Jo els essers mitologics que hi he trobat son:

Una hidra, un centaure, un "pegasso", un "grifo", una quimera, un basilisc, un minotaure, un esfinx, i un cíclop.

Andrea Padilla ha dit...

Les criatures que jo he trobat han sigut: Levita, Dracao, Pegaso, Grifó, Manticora, Peroxido,Anaconda, Quimera, Minotaure,Hidra, Dragao chinés i Esfing.

un petó:)

Aina ha dit...

Surten pernotges com Pegaso, el Minotaure, el Grifó, Basilic, Manticora, Dragao, Esfing i per últim la Hidra. Crec que només surten aquests.

Ave!!

Aina ha dit...

Surten pernotges com Pegaso, el Minotaure, el Grifó, Basilic, Manticora, Dragao, Esfing i per últim la Hidra. Crec que només surten aquests.

Ave!!

Judith ha dit...

Hola

Majka els noms mitologics que he trobat d'aquestes criatures són:

.Pegaso
.Grifó
.Anaconda
.Hidra
.Minotaure
.Levita
.Dracao
.Manticora
.Peroxido
.Quimera
.Esfing

Adéu

Víctor Almazán ha dit...

e trobat molts éssers mitològics com l'hidra, pegàs, l'esfinx, minotaure i altres. la veritat es que aquest joc pot semblar interessant per alguna gent, però des del meu punt de vista no m'agrada, sembla un toc avorrit. he trobat altres jocs mitològics com aquest:
http://www.google.es/imgres?um=1&hl=es&biw=1024&bih=475&tbm=isch&tbnid=Pjiz5DgCptYSCM:&imgrefurl=http://www.gamepcrip.com/descargar-juegos-pc-furia-de-titanes-ps3euresp-gratis.html&docid=AEEkN9NxcemH7M&imgurl=http://www.gamepcrip.com/wp-content/uploads/11626.jpg&w=400&h=471&ei=0lGqT_D_B8X-8gOC6ODtBA&zoom=1&iact=rc&dur=331&sig=112103390829218930371&page=2&tbnh=129&tbnw=110&start=11&ndsp=15&ved=1t:429,r:2,s:11,i:99&tx=68&ty=33

ASTRONOMIA A LA ROMANA

Les influències de la mitologia clàssica es poden trobar en molts àmbits de la nostra societat, fins i tot en la ciència. En una de les bran...

Popular Posts