4 de novembre del 2009

MÓN CLÀSSIC I PUBLICITAT (4)


Benvolguts clàssics, aquesta setmana va de déus. Molts de vosaltres coneixereu la marca Helios, adjudicada a la melmelada i als tomàquets, i Dioro Baco adjudicat al cava.

Simplement heu d'especificar quin déu és el que protagonitza aquestes marques i perquè creieu que se li adjudica aquest nom al producte.

Pel que fa a la relació amb el producte, no hi ha una resposta clara i única, deixeu anar la vostra intuïció i la vostra creativitat.

Ànims!






Cristina Pacheco

2n batx

24 comentaris:

Jony ha dit...

Hola

El déu Helios se'l personifica amb el sol i es per això que la relació que trobo es que igualment que necessitem el sol per viure, ja que ens dona calor,llum,etc...
també es necessari aquesta marca de mermelada i tomaquet que són vitals...possiblement és un recurs per cautivar al client.
Pel que fa al cava de la marca Dionís Baco, jo ho relaciono ja que aquest déu es el deu del vi, inspirador de la locura i l'extasis, és per això que el producte vol o preten que seguim el model del déu Dionis i ens prenguem aquest cava per sentir la mateixa bogeria o "extasis" que el déu grec.

Gràcies per la informació

Alba Villalmanzo i Basart ha dit...

Hola classiqueeets^^
Com molt bé ha dit en Jony, és probable que hagin donat aquest nom al producte donat que Helios és el déu del sol, i aquest és necessari per fer crèixer les plantes, com ara els tomàquets i les fruites.
En quant a Dionís (en grec) o Bacus (en llatí), és el déu de les bacanals, de la disbauxa, etc. Probablement aquest sigui el motiu perl qual han donat el seu nom al cava, un producte que conté alcohol i se sol beure en celebracions i dies festius...
Bona feina!

Adéu^^

Jessicaa ha dit...

Classiqueruus!

Helios es el nom del Déu del sol,te relació amb el producte ja que crec que el sol ens dona llum,claretat...etc i també fa crèixer les plantes.
Dionis baco crec que te ralació amb la cava ,per que potser es el Déu del vi o alguna cosa relacionada.
Avee!

Andrea Padilla ha dit...

Hola:)
Helios és el déu del Sol, i pot estar relacionat amb que el Sol és necessari per poder viure. Amb l’ altra marca Dionís o Bacus pot ser el déu del vi, i per això por estar relacionat amb el l’alcohol.
Bona sort amb el treball.

Aina ha dit...

Helios era el deu que s'encarregava del Sol. Com el Sol ens dona energia per començar el dia, aquesta mermelada ens be a dir que si la mengem ens donarà energia per tot el dis.
Bacco era el deu del vi. Suposu que com el Cava porta alchol li han volgut posar aquest nom.

Ave!

Ivan ha dit...

Helios,
és el deu representatiu del Sol, en relació amb el producte... no hi trobo gaire relació només una deducció "llunyana": amb el nom de Helios suposan què és refereix al Sol, podem deduir que es refereix a que no están fets de maneras artificials?

En quant a Dionís Baco, és el deu del vi i de la festa, la relació amb el producte seria les "similituds" que tenen el vi i el cava, o que també es per festa.

Elena ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
mireia ha dit...

El deu Helios s'identifica amb el déu del Sol. La relació no la veig gaire clara amb la marca del producte... Tot i això estic d'acord amb el que diu l'Alba, el sol es necessari per fer creixer les plantes i el toàquet o la fruita amb que es fa la mermelada ha cresecut amb el sol...

Cristina et quedarà un gran treball!

abigail ha dit...

Hola Cristina!

segons Helio és el deu del sol, i suposo que li han possat aquest nom és perque el sol dona vida a les palantes i entre elles es el tomaquet amb la qual cosa el fa creixer.
per altre banda el cava dioro baco és una marca de cava amb la que tots vevem fer algun mutiu de celebració, i putser el deu del vi té a veure amb alguna cosa.

Elena ha dit...

Holaaa!
Segurament van anomenar d’aquesta manera el producte per Helios, que era el déu del sol i suposadament s’anomena així perquè el sol el que feia era fer que les plantes creixessin, de la mateixa manera que ho fa avui dia. Respecte el producte Dionís, aquest és el déu del vi i per tant, està relacionat amb l’alcohol.

Elena ha dit...

Holaaa!
Segurament van anomenar d’aquesta manera el producte per Helios, que era el déu del sol i suposadament s’anomena així perquè el sol el que feia era fer que les plantes creixessin, de la mateixa manera que ho fa avui dia. Respecte el producte Dionís, aquest és el déu del vi i per tant, està relacionat amb l’alcohol.

Albert ha dit...

L'hi han donat aquest nom perque Helios es el déu del sol! I li han ficat aquest nom al producte, perque ens volen dir que ja que sense el sol nosaltres no podriem viure, doncs el producte és el mateix, sense Helios no podriem viure.

Dionis i bacus, son els déus del vi, i el vi es una beguda alcòlica que et provoca un cert extasi i descontrol si n'abusas... i el cava rep aquest nom perquè es una beguda alcòholica i se sol beure en celebracions i festes.

Јυδιт* ha dit...

El déu Helios és el déu del sol i amb els productes Helios la veritat no hi trobo cap relació... però el déu Dionís Baco pot ser el déu del vi i per tant te tota la relació el nom que l'han posat amb el vi.

Јυδιт* ha dit...

Cristina si continues així t'ensortires i molt bé i del treball de reserca t'anirà molt bé i sortirà un bon resultat, segur que serà un magnific treball de reserca que hi haurà tot tipus d'informació!
Ànim!!

Judith ha dit...

Hola!

Helios és el déu del Sol i crec que se'l relaciona perquè el Sol és necessari per tal de fer creixer els les plantes com els tomaquets i les fruites.
El cava anomenat Dionis Baco és el déu del vi i crec que es per aquest motiu que aquest cava està relacionat amb l'alchol.

Adéu

Elena ha dit...

La marca de mermeladas Helios be del deu heios que era deu el sol i es pot realacionar com que no es pot viure sense el sol doncs amb aquesta marca tampoc.
El cava de la marca Dionís Baco, era un deu del vi. Això fa que els consumidors si o saven si fixin mes.

oriol ha dit...

Baco era la deessa del vi, i d'aquí l'enomenament del cava, tot i ser un altre tip de beguda alcohòlica.

Helios, deu del sol, es pot relacionar a que sense un element com el sol seria impossible la vida, y sensar el producte aquets doncs tampos es podria viure!

Elii ha dit...

Crec que li an donat el nom de Helios a aquest producte ja que Helios és el déu del sol i es pot relacionar que sense el sol no hi hauria vida i no podirem viure i amb aquesta marca tampoc.
i el cava de la marca Dionis Baco aquest es el deu del vi per això pot estar relacionat amb l’alcohol.

Nil ha dit...

Hola!

Com molt bé han dit els meus companys el cava Dioro Baco, té el seu nom gràcies el déu llatí Bacó que era el déu del vi i la festa.
Pel que fa a la salsa de tmàquet Helios té el seu nom gràcies al deu del sol del mateix nom Helios que prové del grec.

Anònim ha dit...

En la mitología grega, Helios, que en grec vol dir "Sol" i se'l personifica amb això.
Jo crec que la marca és diu aixi, perque ho ajunten amb que el sol, es una manera de tenir llum i és una font natural, i volen dir que els productes de aquesta marca són elaborats de manera natural.

Dionís Baco, déu del vi inspirador de la bojeria ritual i l'extasis, el posen com a nom d'un cava, per voler-te expressar que és una de les millors marques, que aquest cava et fa sentir la mateixa bojeria o extasis per al cava.

Ousama ha dit...

Holaa!!

Li han donat aqust nom perquè Helios es el deu del sol ja que sense el sol no podria haver vidaa a la terra.

Killian Aubà ha dit...

Baco i Helios eren deus, un era el deu del sol(Helios) i l'altre(Baco) era el deu del vi.

Adrià ha dit...

Jo crec relaciona la marca Dionís Baco (marca de vi)ja que era el deu del vi.

I per el que fa a l'altre no acavo d'entendre perque es fa servir aquest nom.

Adrián Prado ha dit...

Pot estar relacionat amb el Déu Helios que es el Déu del Sol, la relació amb el producte pot ser que el Sol es necesari per viure.

ASTRONOMIA A LA ROMANA

Les influències de la mitologia clàssica es poden trobar en molts àmbits de la nostra societat, fins i tot en la ciència. En una de les bran...

Popular Posts