LINKS D'INTERÈS CLÀSSIC

Hola, clàssics!

Us proposem una activitat que podeu fer sols o en parella. Pensem que us ajudarà a anar coneixent no només el vostre blog i els recursos que us ofereix, sinó també el món de les clàssiques per internet.

Preneu-vos el temps que necessiteu i procureu treure el màxim profit de l'activitat, us ajudarà!

Aneu a la secció de links clàssics del menú del blog i cliqueu la pàgina que més us cridi l'atenció (ja sigui perquè heu de fer un treball i allà hi ha molta informació, perquè us agrada com està dissenyada, perquè us ajuda a aclarir idees sobre la selectivitat, etc.) Un cop allà remeneu tot el pugueu i feu una nova entrada explicant què hi podem trobar i com ens pot ajudar (també podeu escriure tot allò que us sembli necessari o la vostra opinió).

D'aquesta manera vosaltres coneixereu com navegar i donareu un cop de mà als vostres companys, estalviant-los feina i donant-los referències.

Com a activitat complementària podeu incloure alguna pàgina més que se'ns hagi escapat i, evidentment, l'inclourem a la nostra llista de recursos.

Apa, doncs, us deixem navegant...


PD: les entrades noves referents a aquest tema, les etiquetarem amb el nom de links clàssics.

Comentaris

Elena ha dit…
Hola Majka!
Segons el meu punt de vista, he estat remenant el menú del blog i el que més m’ha cridat l’atenció, ha sigut l’apartat de món romà. És un dels apartats on hi ha més informació i possiblement m’hagi cridat per això, perquè podem trobar tot tipus de coses, des de la història d’aquest món romà, els seus orígens i el que caracteritzava aquest món (l’Art, etc). A més, a part d’això, també podem trobar treballs fets pels alumnes, com els que vam fer l’any passat nosaltres, llatinismes per a conèixer més les paraules en llatí i fins i tot còmics per passar bones estones. Tot i això, també és un apartat molt complert perquè hi ha llibres de consulta per si tenim algun dubte sobre qualsevol cosa.

Entrades populars d'aquest blog

LA SOCIETAT ROMANA

L'ESCULTURA GREGA - ÈPOCA HEL·LENÍSTICA (IV)

LES CASES ROMANES