13 de setembre del 2012

BENVINGUTS A UN NOU CURS!!!!



Benvinguts al nou curs 2012-13!! us proposo una visita virtual a Roma en 3D per anar obrint boca!

19 comentaris:

Mariona Lucas ha dit...

Molt interessant Montse :)

Maria Guallar ha dit...

El vídeo està molt ben fet i té molt bon contingut, molt interessant :)

Unknown ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Paula Gumà ha dit...

m'ha agradat el video!
És molt interessant!

Unknown ha dit...

Hola!
M'ha semblat un video molt bo. I felicito a qui ho hagi fet ja que es poden apreciar bastant bé totes aquestes construcciones romanes, i a més a més, la música que acompanya al vídeo m'ha semblat perfecta. No obstant, s'ha de dir que la qualitat d'imatge no és gaire bona. Però igualment m'han entrat ganes d'anar-hi!

Martina Maldonado ha dit...

M’he quedat molt sorpresa amb aquest vídeo. Es impressionant tot el que pot fer la tecnologia. Crec que està molt bé presentat ja que explica i mostra tot el que hi ha als edificis més importants de l’historia de Roma.

Unknown ha dit...

Crec que és un vídeo que crida l'atenció en ser en 3D. S'aprecien molt bé totes les parts del Coliseum, així com d'altres edificis de Roma. Molt interessant! :)

Unknown ha dit...

gran vídeo! m'ha agradat molt que fos en 3D perquè així podem veure les estructures tal i com són per l'exterior i l'interior, encara que no es vegin amb una bona qualitat . També la musica que l'acompanya la trobo bastant adequada.

Cuquitus24 ha dit...

Molt orgullós d'estar de nou un curs més amb vosaltres companys bloggers, simplement desitjar-vos un bon inici de curs a tots aquests nous i també a tots els companys d'any passat! Una forta abraçada i llarga vida a Clàssssssssssicsssssssssss! :D

Paula Campelo ha dit...

Després d'haver visualitzat el vídeo m'he quedat fascinada, ja que és increïble la de coses que es poden fer amb un ordinador, com en aquest cas recrear algunes de les construccions romanes com el Coliseum. La música que s'ha emprat m'ha semblat molt adient al vídeo, tenint en compte que és música antiga i per tant queda molt bé amb el tema del que tracta el vídeo.
En definitiva, m'ha semblat un vídeo molt interessant i amb el qual he pogut fer-me una idea més bona de com eres les construccions en l'època romana.

Carla Espinosa ha dit...

Aquest vídeo sobre Roma en 3D m'ha semblat molt interessant, ja que et pots anar fent una idea de com és Roma encara que sigui únicament un vídeo. Es impressionant el que es pot arribar a fer avui en dia, ja que mostra tots els detalls, i els colors dels edificis pels quals va passant.

Unknown ha dit...

Trobo que aquest vídeo esta molt bé fet ja que la música esta molt relacionada amb el que mostra, i a part amb el contingut del vídeo podem observar i aprendre com son alguns edificis de roma, és molt interessant de veure.

Sandra García ha dit...

Trobo que aquest video està molt be prepara't ja que gràcies al 3D podem visualitzar millor les estructures romanes, o altres com el Coliseum.
Molt bona entrada Montse, és molt interessant!!

Cristian Martinez ha dit...

Molt bon vídeo, ensenya i transmet molt bé el que hauria sigut roma en la seva època. El coliseu de Roma, reconstruït i tot ple de gent, les termes, diferents palaus i cases majestuoses, etc... La tecnologia està molt avançada i permet que contemplem tot amb uns altres ulls.

Un vídeo molt interessant!

Llúcia Gómez ha dit...

Hola Montse! Molt interessant el vídeo. M'ha agradat molt poder veure les estructures Romanes de l'època, ja que ara en l'actualitat no es conserven a la perfecció. Aquest estiu he anat a Roma, i aquest vídeo em sembla que capta molt bé a la ciutat.

Unknown ha dit...

Molt bon vídeo trobo que és molt interessant poder veure com era la Roma romana encara que sigui de forma virtual.

Meritxell Redondo ha dit...

És increïble el que es pot arribar a fer amb la tecnologia! Sobretot la part de les termes m'ha agradat molt!

Laia Fernández ha dit...

que bonic i interessant seria ara tenir això, i poder veure la bellesa exterior (i interior!!!!!) d'aquests edifcis perplexes, enormes i amb gran significat la majoria d'ells.

Unknown ha dit...

Molt interessant aquest vídeo!
M'ha agradat veure com era Roma en aquella època i poder observar per sobre construccions importants. D'aquesta manera ens podem fer una idea prèvia de la situació del moment.
Fer un vídeo 3D amb l'acompanyament d'una música adient crec que és de les millors formes d'informar.

L'AMOR COM UNS JARDINS

"Now you hang from my lips like the Gardens of Babylon". Aquesta és un tros de la lletra d'una cançó de Taylor Swift. En catal...

Popular Posts