5 d’agost del 2010

PER LABERINTS

El 28 de juliol es va inaugurar l'exposició PER LABERINTS, al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona. De laberints en coneixem nosaltres, des de la mitologia grecoromana sabem del laberint on hi havia un Minotaure horrorós i com en va poder sortir Teseu sa i estalvi.
Però tota la nostra vida està plena de laberints, a vegades de camins sense sortida. De tot plegat parla aquesta exposició, que s'allarga fins el 9 de gener de l'any vinent i que -penso- no ens hauríem de perdre.

A Barcelona també en tenim un de Laberint, el d'Horta, ple de referents clàssics.











8 comentaris:

Montse ha dit...

Serà interessant anar a aquesta exposició!!

Jony ha dit...

Que interessant!
Jo també penso que estaria bé anar-hi!

gràcies per informar-nos Montse

Andrea Padilla ha dit...

Sembla molt interessant aquesta exposició, a més les fotografies criden molt l'antenció, personalment crec que ha de ser molt maco i impressionant en viu i en directe.

Aina ha dit...

Al laberint d'Horta vaig anar-hi una vegada i hem vaig estresar molt perquè no trobava al sortidaa. És una cosa divertida això dels laberints.

naual.T ha dit...

Sempre he sigut fan dels laberints em resultaria molt interessant i divertit anar-hi, només cal veure les fotografies per saver-ho!

Joan S ha dit...

després de llegir-me la noticia me quedat amb les ganes d'entrar a dins d'un d'aquests laberints, potser fins hi tot aniré a aquesta exposició.

Joan S.

Andrea B. ha dit...

Sembla molt interessant tot això dels laberints!
Mai n'he estat a cap i seria una bona idea anar-hi algun cop.



Andrea Blázquez

abigail ha dit...

Aquestes imatges estan molt bé, sembla interessant aquest laberints. espero que trobint les diferents tipologies.

ASTRONOMIA A LA ROMANA

Les influències de la mitologia clàssica es poden trobar en molts àmbits de la nostra societat, fins i tot en la ciència. En una de les bran...

Popular Posts