2 de juny del 2010

LES OBRES DE LA MURALLA ROMANA DE TARRAGONA

El 2005 una part de la muralla romana de Tarragona va esllabiçar-se, i es va destruir. Actualment, han començat les obres de reconstrucció d'aquesta part. Els treballs consisteixen en treure la sorra d'aquesta part de la muralla, per tal que no es torni a produir un esllavissament, i intentar trobar restes romanes.

Cal dir que ja s'han trobat alguns fragments de marbre, segurament d'estàtues o de qualsevol objecte. Alhora, també treuen la sorra per tal de poder visitar i saber com eren les muralles per dins, i poder-les estudiar.
Si voleu saber més informació, podeu mirar el següent vídeo.




Mireia Vidal

1r batx

6 comentaris:

Montse ha dit...

Mireia, estàs atenta a les notícies clàssiques. Gràcies per compartir-ho amb nosaltres.

abigail ha dit...

Hola Mireia.
És una llastima que la muralla s'hai ensorrat, peró tot i així hi ha una noticia bona que és que hi poden trobar i podem saber alguna cosa més dels romans. Com per exemple el marbre que és va trobar dins de la muralla.
Espero que ho arrivin a mantenir tal i com estava la muralla.

Maria ha dit...

Gràcies per informar-nos sempre de tot, Mireia!
La veritat trobo molt bé que es reconstrueixi la muralla perquè sempre queda maco veure-la sencera a més a més portant a terme aquesta reconstrucció s'han trobat marbres i objectes per tant encara se li treu més profit.

Ave!

Andrea Padilla ha dit...

Moltes gràcies Mireia, és una pena que ara comenssin a caure algunes restes romanes, però és millor que ho reconstrueixin per així poder seguir gaudint d'elles per molt més segles :)

Jony ha dit...

Mireia gràcies per informar-nos!

almenys s'han pogut trobar restes romanes i poder estudiar les muralles per dins! jo també crec que s'ha de reconstruir per seguir conservant la muralla de Tarragona en bon estat

Nil ha dit...

Tens raó Andrea és una pena. Però s'ha de veure que bé que construien els romans, perquè aquestes obres arquitectóniques hagin arribat als nostres dies i poguem disfrutar-les.

L'AMOR COM UNS JARDINS

"Now you hang from my lips like the Gardens of Babylon". Aquesta és un tros de la lletra d'una cançó de Taylor Swift. En catal...

Popular Posts