11 de novembre del 2009

INSTITUT CATALÀ D'ARQUEOLOGIA


He anat cercant en els links clàssics del Ménu del Blog i hi he trobat diversos apartats, que si he de dir la veritat, no sabia quin escollir.


Finalment n'he escollit un que m'ha agradat molt, que és el de l'Institut Català d'Arquelogia Clàssica.


En aquesta pàgina web podem trobar moltes varietats de l'arqueologia, hi podem trobar notícies que dia a dia el ICAC fa a diferents persones relacionades amb aquest món, hi trobem fotografies, com es pot arribar en aquest institut a Tarragona i també ens podríem animar a fer suggeriments de les coses que creiem que falten a la pàgina.

La meva opinió és que a qui l'interessi aquest món de l'arqueologia li pot semblar molt interessant aquesta pàgina, és per aquest motiu que us animo a visitar-la a www.icac.net/.

Aquí us deixo una de les últimes notícies, en aquest cas un reportatge que han publicat a la pagina "El pla Cerdà dels romans" si voleu veure aquest reportatge cliqueu a l'enllaç següent. És una notícia molt curiosa que els camins dels romans del segle I avui dia siguin grans avingudes de la ciutat de Barcelona.



Judith Vázquez
1r Batx

14 comentaris:

majka. ha dit...

Bona elecció, Judith. gràcies per iniciar aquest camí de recerca de la xarxa. Estem segures que anar.vos familiaritzant amb pàgines d'informació fiable us ajudarà en un futur.

Aina ha dit...

És molt interessant la noticia Judit. No sabia que les avingudes de Barcelona abans fossin els carrers romans. Bona feinaa!

Ave!

abigail ha dit...

Judith!

això esta molt bé!
Trobo interesant l'arqueologia que es feia.
:)

Elena ha dit...

Gràcies Judith per informar-nos més sobre l'Institut Català d'Arqueologia Clàssica, que havia sentit parlar d'ell poc.

mireia ha dit...

Penso que la àgina web que ens recomanes és molt interessant per la gent que estudia arquelògia i per la gent que hi està interessada.
La pàgina està molt bé ;)

Andrea Padilla ha dit...

Judith moltes gràcies, per la teva investigació al menu del blog.
És molt interessant aquesta pàgina que ens suggereixes, segur que si tots miressim una mica més a fons el menu del blog,trobariem llocs increibles que no ens plantejem que hi són aquí.
Gràcies de nou:)

Elena ha dit...

Aquesta pagina web esta molt bé per a les persones que estudien l'arqueogia i als que els interesa aquest món.
No havia sentit a parlar mai de l'institut Català d'Arqueologia Clàssica.

claudia ha dit...

Gràcies per la noticia!
No sabia que els carrers i les avingudes de Barcelona siguessin els carrers romans davant. Bona feina!

oriol ha dit...

Es molt interessant saber que comtem amb tanta varietat de coses en el blog, com per exemple es el cas d'aquesta web d'arqueologia.
Sobre el pla cerdà dir que ja l'any passat a 3r el vem estudiar a Socials i on si vinculava la manera de fer dels romans.

Elii ha dit...

tobo que la pagina web de es molt interesant i a la gent que l'interesa aquest mon li pot servi molt.
Gracies per la noticia!

Carla Solà ha dit...

Penso que la pàgina que ha penjat la Judith és molt interassant per la gent que li agradara l'arqueologia o per la gent que nomès li interessa. També cal dir que no n'havia sentit parlar mai d'aquesta web, però veig que aquí s'hi pengen pàgines i articles molt interessants.

Anònim ha dit...

la pàgina web que has penjat està molt béi és forsa interessant, segur que hi haurà un munt de gent interessada que la visitarà.
Molt bona la noticia!

Killian Aubà ha dit...

bona idea has tingut de penjar la noticia aquesta aqui.

es interessant, com la web que has enllaçat

Montse ha dit...

Judit, bona la teva aportació. Gràcies per parlar-nos d'aquesta pàgina, que és del tot interessant i sovint ens farà falta consultar-la. Animeu-vos la resta a presentar-nos més links clàssics per tal que els anem coneixent.

ASTRONOMIA A LA ROMANA

Les influències de la mitologia clàssica es poden trobar en molts àmbits de la nostra societat, fins i tot en la ciència. En una de les bran...

Popular Posts