Funcionament del blog.

El nostre blog està i estarà plagat d’informació, i és aquest el motiu pel qual ens hem animat a crear un menú (dissenyat especialment per nosaltres per Gem@) tipus web per classificar els temes.

Les diferents maneres de buscar informació que hi ha al blog són les següents:

1. el núvol d’etiquetes: aquí només has de clicar la paraula que busques i t’apareixeran totes les entrades relacionades (en realitat les etiquetades) amb el tema escollit.

2. el buscador intern: funciona com el google, però busca només dins el nostre blog.

3. el menú: és la gran estrella del blog. És l'eina que fa que funcioni com una web convencional, però amb els beneficis d’un blog. Ja saps.... Esculls un tema general, per exemple: Món Grec i t’apareixeran diferents opcions per escollir, literatura, art... només cal clicar.

4. l'arxiu del blog: allí trobaràs totes les notícies penjades al blog ordenades cronològicament des del moment de la seva creació. Només has de clicar el mes que vols veure i... navegar!

Altres opcions a considerar i CONSELLS PEL NAVEGANT:

1. només entrar al blog, posa't en el nostre IPOD i deixa'l encara que després naveguis per una altra pàgina, la música t'acompanyarà mentre treballes i fas feina.

2. Pots escoltar la ràdio: notícies, música, JAZZ...

3. Si ens vols conèixer, només has de clicar a sobre del nom de cadascú de nosaltres i veuràs els blogs que compartim, les nostres motivacions, etc.

4. Sempre pots deixar-nos un missatget al llibre de visites, o comentar la jugada en el nostre xat. Però ja saps què pensem dels COMENTARIS, ÉS EL MILLOR QUE POTS FER PER UN BLOG.

5. Si estàs interessat en la informació que pengem, sempre et pots fer seguidor nostre i t'arribaràn les entrades que anem penjant, així no perds el fil!

6. No t'oblidis de donar una maduxieta a la nostra mascota Sòcrates, que té gana!


GRÀCIES PER VISITAR-NOS, T'ESPEREM AVIAT!

Comentaris

Anònim ha dit…
buy bactrim buy bactrim es online without prescription buy bactrim without prescription buy bactrim without a prescription overnight buy bactrim f buy bactrim online
[url=http://bactrim.eventbrite.com/]buy bactrim [/url]
glucophage kidney pain glucophage xl glucophage assisted hip growth glucophage medicine glucophage for weight loss glucophage hips how to take glucophage
[url=http://takeglucophage.eventbrite.com/]glucophage 500 mg [/url]
proscar for hairloss proscar vs adovart proscar news proscar hair regrowth proscar for hair loss buy proscar no prescription finasteride proscar
[url=http://proscar.eventbrite.com/]proscar and psa level [/url]
free levitra trial levitra free samples levitra attorneys male impotence impotence man levitra prescribing impotence aid
[url=http://virb.com/yalevi]levitra users [/url]
http://bactrim.eventbrite.com/

Entrades populars d'aquest blog

ELS PATRICIS I ELS PLEBEUS

COM VESTIEN ELS ROMANS?

CIVILITZACIÓ MINOICA