17 de juliol del 2011

FINS AVIAT!

Tot i que una mica tard, acabem fent aquesta entrada per acomiadar-nos de tu Montse, i del bloc, tot i que estem segurs que durant el curs vinent anirem passant per aquí.
Aquest darrer curs ha estat molt complicat, i hem passat per moments molt difícils. Malgrat tot, també hem tingut molts moments en què tu has estat una de les persones amb qui més confiança hem tingut, i també hem passat molts bons moments.
Nosaltres mai t'oblidarem, a tu, ni les teves classes. Esperem que tot et segueixi anant tant bé com ara o fins i tot encara millor. Nosaltres ja comencem la Universitat, però no ens oblidarem de tu, per això et diem fins aviat!
:)

 
Mireia Vidal
Nil Datsira
Andrea Padilla
Elena Martínez
Maria Aznar
Jéssica Sanguña

2n batx

4 comentaris:

Montse ha dit...

Clàssics de 2n de batx!!! moltes gràcies per les vostres paraules. Sabeu que mai us podré oblidar i que hem passat molts bons moments, junts. Molts d'ells són aquí, en aquest bloc, els podem anar repassant: disfresses de romans, representacions, dinars, Tarraco... i també molta feina, treball de valent i moltes confidències.

Us desitjo molta sort en el vostre nou camí i segur que ens anirem trobant!!

Per cert, a la foto hi falten la Maria i la Jéssica, aquell dia no hi eren. Però hem quedat bé, eh??

Un petó molt fort!!

Montse

Elena ha dit...

Realment sempre ens quedaran gravats en la ment tots els moments que hem viscut junts, alguns de dolents, però molt de bons. Comencem una nova i diferent etapa i esperem que, tot i no poder veure't tan seguidament, et segueixi tot anant igual de bé! No t'oblidarem.. fins aviat Montse i gràcies per tot! petons!

Nil ha dit...

Mai t'oblidarem Montse, se'm farà estrany un curs sense tenir-te de profe des de que vaig arribar t'he tingut cada any! Espero que tots els clàssics que pugen els cuidis tant bé com has fet amb nosaltres! Records, abraçades i petons per tothom!!

Yasmina Ketami ha dit...

Esperem fer una entrada semblant l'any que vé a 2n de Batxillerat eh Montse! és una entrada molt kuka! sort a tots:)

ASTRONOMIA A LA ROMANA

Les influències de la mitologia clàssica es poden trobar en molts àmbits de la nostra societat, fins i tot en la ciència. En una de les bran...

Popular Posts