DÉUS I MONSTRES: ARES, CA CÈRBER I HERMES

Com molts de vosaltres sabreu hi ha diferents déus i monstres en la mitologia grega: 


Ca cèrber era un monstre de tres caps que vigilava les portes de l'inframon. El seu treball era no deixar entrar als vius i no deixar sortir els morts. Nosaltres l'hem representat en un dibuix:




Ares era el déu de la guerra. El seu nom en llatí era Mart. Els seus atributs eren la llança, el casc, el carro i la torxa. Nosaltres hem representat aquest déu en un altre dibuix:




Hermes era el déu missatger. El seu nom en llatí era Mercuri. Els seus atributs eren les sandàlies alades, el barret d'ala ampla, una vara d'or (el caduceu), una ovella al coll i la lira i flauta. Nosaltres hem representat aquest déu amb una de les seves "sandàlies" alades.






Aquest és el nostre powerpoint sobre aquests éssers de la mitologia grega. Esperem que us agradi:




Júlia Gasull
Carla Rousset
Víctor Almazán
2n ESO

Comentaris

Enric Farrés ha dit…
Heu fet un gran treball amb aquesta entrada, el powerpoint és fantàstic, senten tot molt bé, els peus d'imatge molt ven trobats i la informació resumida però la suficient com per entendre el que s'explica.
molt bona entrada, molt ven treballat!!! :) felicitats!
Rosa Galán ha dit…
Molt bona entrada nois! en aquest trimestre hem pogut aprendre moltes coses, vem començar completament ignorants , i ara fins i tot hem pogut pujar una entrada al blog.
La vostre està molt complexe ja que acabes de llegir-to i no et queda cap dubte.
També trobo que les representacions manuals són molt originals, bona feina nois, felicitats!
Pol Relloso ha dit…
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Pol Relloso ha dit…
Molt bona entrada, és nota força la dedicació que hi heu posat en aquest treball. El power-point és molt complet, el text a part del power-point està bé. Gràcies a la vostre entrada he aprés moltes coses noves sobre Cèrber per exemple.
Gràcies per la aportació!!!

Entrades populars d'aquest blog

LA SOCIETAT ROMANA

L'ESCULTURA GREGA - ÈPOCA HEL·LENÍSTICA (IV)

LES CASES ROMANES