QUÈ ES MENJA A GRÈCIA?
Recreeu-vos amb aquest vídeo, viatjareu per Grècia i en tastareu els seus sabors, potser us arribaran les seves olors, no sé si la virtualitat us ho permetrà. En tot cas la vostra imaginació hi farà molt! disfruteu-ho!
Algú s'atraveix a fer alguna recepta?
Algú s'atraveix a fer alguna recepta?
Comentaris
que bon nano perfavor :). hahaha
t'estimeem :).
no sival copiar-la d'algun lloc eeh.. ¬¬ $
hahahahahahahaha
1 kilo d'arroç
300 grams d'olives (preferibles sense pinyol) amb el seu caldo
500 grams de panses de Corinto
1 troç de xoriç
300 grams de pesols
1 pabrot vermell
1 cullerada de all picat
1 fulla de julivert
un raig d'oli
una mica de sal
Primer bullim l'arroç. Li afegim sal i l'all picat. Tot seguit li afegim el pebrot vermell perqué vaixi agafan el gust. Quan faixi xup-xup, el treiem del foc. Llavors ja el podem ficar en un plat i amanir l'arros amb les olives, les panses, el troç de xoriç i els pesols.
Seguidament, per acabar-la de completar un rajolinet d'oli!
També podeu completar el plat i donar-l'hi un toc artistic al plat com per exemple amb una fulla de julivert a sobre, i les panses al voltant del plat.
Esper-ho que us agradi!
però depén de quina hora ho miris et fa venir gana :)
Jo no sé gaire de cuina, però segur que la recepta del via té que estar molt bé.
A veure quan ho porta i així podem tastar aquest plat tant clàssic :)
Per cert Montse, estaría molt bé que tots cuinessim un plat que tingui alguna relació amb les clàssiques i fem una festeta a l'hora del patí, això si tots disfraçats de romans!!
renovant l'espèrit clàssic del curs passat :)
adéu
La veritat es que jo de cuina en se molt poc, però aquella salsa freda que cuinen en el documental, que es fa servir per acompanyar carn m'ha semblat una manera original de menjar iogurt i que no sigui per postres.
Jo crec que estaria molt bé la proposta que hem proposat a classe de quedar algun dia per la tarda per fer la recepta tots junts.
I aviam si s'apunta també la Majka que se la troba a faltar per aquí.
(Ai! aquest arròs grec via com surtirà)xd jejeje
Adèu!
Us preparare una amanida grega bonissima!!
Ingredients:
-Formatge feta
-Cogombre
-Tomàquet
-Orenga
-Oli d'oliva
-Sal
Netegem el tomàquet i el cogombre. Tallar a troçets el tomàquet i el cogombre.
Fer el mateix amb el formatge. Barrejar aquests tres ingredients.
Condimentar abocant una mica d'oli i orenga i finalment salar.
Espero-ho que us agradi aquesta magnifica amanida!
Bona recepta la teva Via, i també la de l'Ousama!
Unpetó
Andrea i Elena
I també molt bo lo de menjar-te un iogurt que no sigui el postre.
Adéu
ara que, vas mirant totes les que heu anat penjant.. i t'entra la gana :P
Montse pren nota, algun dia de classe podríem dedicar-la a parlar sobre menjars típics de grècia i si algun dia en cuinem també estaria bé.
El vídeo està molt bé i ens informa de la cuina típica de Grècia.
Per altra banda volia feliçitar-vos per la nova web.
Una mica de diversitat de costums no ens vindria malament!