tag:blogger.com,1999:blog-5876833586158387419.post276453393417719168..comments2024-03-25T19:09:35.270+01:00Comments on CLÀSSICS A LA ROMANA: GARUMmajka.http://www.blogger.com/profile/04354140005454893403noreply@blogger.comBlogger10125tag:blogger.com,1999:blog-5876833586158387419.post-58556688315225145182019-03-12T19:16:08.881+01:002019-03-12T19:16:08.881+01:00M'ha sorprès molt aquesta combinació d'ing...M'ha sorprès molt aquesta combinació d'ingredients ja que són força diferents entre ells. Havia sentit a parlar d'aquesta famosa salsa grega però mai m'havia parat a mirar la seva recepta, ben curiosa que és!<br />Molt interessant!Judith Rodríguezhttps://www.blogger.com/profile/17063144385446852110noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5876833586158387419.post-71272737145759286852019-02-27T13:23:33.240+01:002019-02-27T13:23:33.240+01:00No sabia l'existència d'aquesta salsa i em...No sabia l'existència d'aquesta salsa i em sorprèn bastant els ingredients amb els que s'elabora. També trobo molt peculiar que sustituïssin la sal pel Garum, i que no li donessin tanta importància com nosaltres actualment, ja que sense la sal els plats tindrien un gust molt diferent. Molt interessant i molt bona feina!Karina Szabohttps://www.blogger.com/profile/01924477955276723959noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5876833586158387419.post-77882353468458271222019-02-25T11:12:22.316+01:002019-02-25T11:12:22.316+01:00No coneixia aquesta sala però els elements que s&#...No coneixia aquesta sala però els elements que s'utilitzaven per la seva creació eren molt estranys, en l'actualitat, molts de nosaltres tenim una "despensa" pel menjar (que és força semblant ) on guardem els aliments, però sense afegir-els'hi ingredients tan peculiars!<br /><br />Molt interessant!Gabi Núñez Gómezhttps://www.blogger.com/profile/06502182293790812459noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5876833586158387419.post-9541765418109880932019-02-25T10:45:20.297+01:002019-02-25T10:45:20.297+01:00No havia sentit parlar mai d'aquesta salsa per...No havia sentit parlar mai d'aquesta salsa però entenc que durant l'època que es va crear només estigués a l'abast de les classes socials més altes, ja que els menjars més prestigiosos la gent del poble no se'ls podia permetre. Una entrada molt intessant!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/06745746254713033276noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5876833586158387419.post-39838456485602580762019-02-25T10:38:54.761+01:002019-02-25T10:38:54.761+01:00Tot i que no coneixia aquesta salsa, trobo que la ...Tot i que no coneixia aquesta salsa, trobo que la barreja d'ingredients necessaris per elaborar-la és una mica estrany. El fet que el Garum fos el substitut de la sal en molts casos, em fa creure que era un plat realment saborós. Bona feina!Silvia Kanuteh Rubiohttps://www.blogger.com/profile/02417674079060867707noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5876833586158387419.post-63473066065635859862019-02-25T10:37:22.719+01:002019-02-25T10:37:22.719+01:00Mai havia sentit a parlar d'aquesta salsa. M&#...Mai havia sentit a parlar d'aquesta salsa. M'ha semblat una mica curiosa ja que els ingredients que utilitzaven per elaborar-la són bastant estranys i diferents els uns dels altres (vinagre, sang, etc.). Potser, a l'hora d'ajuntar-los, estaven ben bons! Bona feina.Bruna Villegashttps://www.blogger.com/profile/10556924530487737178noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5876833586158387419.post-408749005554786982019-02-23T09:11:26.788+01:002019-02-23T09:11:26.788+01:00No s'havia que existia aquest tipus de salsa! ...No s'havia que existia aquest tipus de salsa! Per el que he llegit, alhora d'elaborar aquesta salsa s'utilitzen unes barreges d'aliments una mica estranyes, sobretot la sang. Com has dit en el text la sal sempre ajuda a que el menjar quedi bo, és a dir, si els hi quedava ben elaborat el plat significava que sabien cuinar molt bé! <br />Bona feina!Berta Dong Reixachhttps://www.blogger.com/profile/07306417101975761675noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5876833586158387419.post-59625534369747574422019-02-23T09:09:39.609+01:002019-02-23T09:09:39.609+01:00No s'havia que existia aquest tipus de salsa! ...No s'havia que existia aquest tipus de salsa! Per el que he llegit, alhora d'elaborar aquesta salsa s'utilitzen unes barreges d'aliments una mica estranyes, sobretot la sang. Com has dit en el text la sal sempre ajuda a que el menjar quedi bo, és a dir, si els hi quedava ben elaborat el plat significava que sabien cuinar molt bé! <br />Bona feina!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5876833586158387419.post-5471164054338325822019-02-22T17:30:13.036+01:002019-02-22T17:30:13.036+01:00Jo tampoc havia sentit mai a parlar d'aquesta ...Jo tampoc havia sentit mai a parlar d'aquesta salsa, em sorprenen els ingredients amb els quals s'elaborava: Vísceres fermentades de peix, sang, vinagre... També és interessant saber que complemnetava guisats i plats, i que substituïa la sal, substància que fem servir actualment a diàri. Bona feina!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5876833586158387419.post-17976237209503301652019-02-22T14:00:11.180+01:002019-02-22T14:00:11.180+01:00No havia sentit mai a parlar d'aquesta salsa. ...No havia sentit mai a parlar d'aquesta salsa. Tot i així, pels ingredients que ficaven a aquesta es pot veure que el gust dels romans no era gaire excel·lent, encara que potser la barreja de tots els gustos junts podien sorprendre.<br />Bona feina!Alba Le Rierahttps://www.blogger.com/profile/09151147077087266350noreply@blogger.com